Croatia Zmijavci u završnici do pobjede…

U 28.kolu 2.HNL nogometaši Dubrave Tim Kabel su kao domaćini u Sigetu poraženi od Croatie Zmijavci 1-0. Jedini pogodak postigao je Marko Čovo u 81.minuti. Bila je to utakmica u kojoj nije bilo previše prigoda, a najbolje kod Dubravaša propustili su Ivor Ljubanović (32), Edvard Kobak (65), Filip Vajdovčić (71) i Domagoj Babin (88). Nažalost bio je ovo šesti uzastopni poraz Dubravaša koji ih je doveo u nezavidnu borbu za ostanak u drugoligaškom društvu, a priliku da ostanak izbore imaju u subotu kada će ih od 21 sat pod stijenama Kantride ugostiti posljednja Opatija.

”Nije lako igrati nakon pet uzastopnih poraza. Morali smo se stabilizirati u obrani što smo u ovoj utakmici i uspjeli jer smo prethodne dvije utakmice primili sedam pogodaka, a naš vratar Nikola Ilinčić koji danas nije branio bio je najbolji pojedinac susreta. Imali smo svoje šanse i kod 0-0 i kod 0-1 ali nismo iskoristili. Ja vjerujem da ćemo u preostale dvije utakmice dohvatiti tri boda koja nam garantiraju ostanak”..kaže Darko Šantek koji je u ulozi sportskog direktora vodio Dubravaše u ovoj utakmici.

DUBRAVA TIM KABEL – CROATIA ZMIJAVCI  0-1 (0-0)

Strijelac: M.Čovo (81)

Dubrava Tim Kabel: Kakša, Radić, Čoko, Marton (od 58’Kobak), Ibishi, Petriško (od 46’Šarić), Vajdovčić, Babin, I.Ljubanović (od 88’Bilić), Barišić, Korca
Croatia Zmijavci: Tomić, Bešlić (od 67’Ćapin), Šalinović, Dadić, A.Šuto, Petrović (od 57’Jonjić), Čovo, Marko Šuto, Mate Šuto, Bekavac (od 84’Jović), Todorić.

Ostale vijesti...