Za kraj godine derbi u Varaždinu…

Posljednju utakmicu ove godine nogometaši Dubrave Tim Kabel će odigrati u subotu u Varaždinu. Derbi dvije vodeće momčadi će izravno prenositi HNTV s početkom u 13 sati. Sjajan niz Dubravaša od četiri uzastopne pobjede i dolazak na vrh 2.HNL ovog tjedna je tek zasjenila vijest o težoj ozljedi pouzdanog Vinka Cerovca ”Nažalost Cerovcu se vjerojatno dogodila teža ozljeda protiv Opatije što će zahtijevati jedan duži izostanak. Ostatak momčadi je spreman i željan da se na pravi način prezentiramo i na kraju uspješne polusezone ostvarimo još jedan pozitivan rezultat”..kaže trener Alen Šušnić koji u kadru ima sve ostale igrače

”U odličnom raspoloženju idemo u Varaždin i svjesni smo da igramo protiv najbolje ekipe u ligi. Gledao sam njihovih nekoliko posljednjih utakmica gdje se vidi organizacija igre i određeni mehanizmi tako da nas očekuje jedan pravi ispit u vjerujem jednoj dobroj utakmici. Ono što nam odgovara u ovom susretu je sigurno teren i njihov stil igre gdje teže nadigravanju i igri što je i naš stil.”..dodaje Šušnić i naglašava  ”Uloga favorita pripada Varaždinu i sigurno da oni imaju veći pritisak rezultata nego mi. Osobno volim u tišini raditi jer kada u tišini radiš onda se i dogode ovakve lijepe priče i neka oni budu favoriti, a mi imamo želju da ih iznenadimo”.

Bez obzira na konačni ishod posljednje utakmice ova će jesen ostati upampćena kao jedna od najuspješnijih u posljednjih gotovo trideset godina ”Rezultat iz ove posljednje utakmice sigurno neće utjecati na ukupan dojam naše momčadi ove jeseni gdje smo pokazali raskoš talenta i mogućnosti koje ima ova momčad”.

Sjajan posao radi i obrana Dubrave Tim Kabel koja nije primila pogodak 383 minute”Atmosfera i položaj na tablici nas čine zadovoljnim i spremnim da u Varaždinu izborimo još jedan pozitivan rezultat. Varaždin je od početka sezone postavljen kao glavni favorit za plasman u 1.HNL i sigurno da takvu ulogu imaju i u ovoj utakmici. Želja nam je da se na kvalitetnom terenu nadigravamo u jednoj pravoj utakmici. Nismo primili pogodak u posljednje četiri utakmice što je rezultat rada cijele ekipe i nadamo se da bi i nakon ovog teškog ispita mogli sačuvati svoju mrežu.”..kaže stoper Tin Ljubanović 

Za sve navijače Dubrave Tim Kabel koji se spremaju za odlazak u Varaždin informacija da je ulaz na utakmicu slobodan uz predočenje Covid potvrde.

Ostale vijesti...