U petak na Kajzerici protiv Lokomotive…

Nakon dvije uzastopne pobjede uz gol razliku 7:0 nogometaši Dubrave Tim Kabel su ušli u reprezentativnu pauzu s četvrtog mjesta 2.HNL. Nakon što je odgođen susret osmine finala Kupa ZNS-a na gostovanju kod Dinama u Odranskom Obrežu trener Alen Šušnić će ovu pauzu popuniti prijateljskim susretom protiv Lokomotive (petak, 11h) nakon čega će igrači dobiti slobodan vikend uoči ponedjeljka i nastavka priprema za gostovanje kod vodeće Croatie Zmijavci (21.srudenog)

”Cilj nam je zadržati kontinuitet utakmica kako za igrače koji su više igrali tako i za one koji su manje igrali. Svi će dobiti šansu osim igrača koji imaju problema s ozljedama kao što su Tin Ljubanović, Filip Vajdovčić, Matej Vragolović i Vinko Cerovec koje želimo sačuvati za završnicu prvog dijela sezone i gostovanje u Zmijavcima.”..kaže trener Šušnić svjestan da se ulazi u dio sezone kada su igrači podvrgnuti najtežim naporima ”Uz terene koji su sve teži da treniranje i odigravanje utakmica tu dolazi do psihičkog i fizičkog umora koji su sastavni dio bavljenja sportom. Željeli bi do ponedjeljka kada počnemo pripreme za Zmijavce budemo kompletni koliko to bude moguće i jednim dobrim radom se pripremimo za gotovanje kod vodeće momčadi lige gdje odlazimo s optimizmom nakon posljednjih utakmica”.

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.