Petriško ”Nastup i pogodak mi je motiv više za dodatni rad”

Svoje prve minute u seniorskoj momčadi mladi 19-godišnji Petar Petriško iskoristio je na najbolji mogući način. Nakon problema koje je osjetio na zagrijavanju kapetan Muhamed Alghoul trener Alen Šušnić je od prve minute dvoboja s Dinamom II u vatru gurnuo Petriška koji je povjerenje vratio pogotkom za 2:0, te asistencijom za treći pogodak Dubravaša.

”Hvala treneru na ukazanom povjerenju i suigračima koji su mi pomogli u mom debiju u seniorskom dresu. Naravno da sam bio iznenađen kada sam započeo utakmicu jer kapetan Alghoul nije mogao. Na svima nama je kada uđemo sa klupe da damo svoj maksimum i pomognemo momčadi što od nas traži i stručni stožer. Prezadovoljan sam svojim nastupom i pogodak protiv Dinama II mi je samo motiv više za dodatni rad i jedan plus za sve ono što sam radio.”

U subotu (14.00h) u Siget stiže Solin ”Znamo da je Solin čvrsta momčad i bez obzira kakvi će biti uvjeti za igru moramo biti spremni dati sve od sebe da uzmemo tri boda uoči pauze”

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.