Iskustvom protiv mlade momčadi Dinama…

U 11.kolu 2.HNL zamjenom domaćinstva Dubrava Tim Kabel će u subotu od 15 sati u Sigetu ugostiti drugu momčad Dinama gdje će tražiti priliku da povratak na pobjedničke staze nakon remija protiv Kustošije i domaćeg poraza od BSK ”BSK je stvarno dobro stajao u bloku, iako smo po meni odigrali dobru utakmicu gdje nismo iskoristili svoje šanse. Još prolazimo dobre i loše strane na kojima moramo raditi. Uvijek je teško igrati protiv drugih momčadi prvoligaških klubova jer to su mladi školovani igrači koji imaju kvalitetu i mladost, a mi u toj utakmici moramo pokazati iskustvo, mirnoću i agresivnost te kroz kvalitetu koju imamo moramo doći do pobjede’‘…kaže Frane Maglica.

Dubrava Tim Kabel u ovaj susret ulazi bez Nikole Turanjanina koji ima tri žuta kartona, a u momčad se nakon iste pauze vraća Amet Korca. Trenera Alena Šušnića veseli povratak igrača koji su bili ozlijeđeni vjerujući da će biti spremni uskočiti ukoliko se ukaže potreba ”Druga momčad Dinama je u dosadašnjem dijelu sezone pokazala zavidnu igru i rezultate. Pobjedili su Sesvete, uzeli bod Varaždinu i Rudešu i sigurno da ih moramo respektirati bez obzira na njihovu mladost. To su selekcionirani igrači s kvalitetom u klubu kao što je Dinamo. Gladali smo ih u nekoliko utakmica gdje smo uvidjeli koliko su individualno nezgodni i motorični. Taktički su na jednoj višoj razini i neće nam biti nimalo lako igrati”…kaže Šušnić koji će izostankom standardnog Turanjanina biti primoran potražiti druga rješenja ”Kroz treninge do utakmice ćemo odlučiti ono što je najbolje. Ono što igračima stalno govorim da mi kroz utakmice ostavljamo dobar dojam kroz igru koja ima smisla, ali mi ako želimo pobjeđivati onda moramo neke utakmice i na mišiće dobiti. Igrači su toga svjesni i mi ćemo ove dvije domaće utakmice prije pauze protiv Dinama II i Solina pokušati na taj način odigrati”.

 

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.