Podjela bodova u Kustošiji…

U 9.kolu 2.HNL Kustošija i Dubrava Tim Kabel podijelili su bodove 0-0. Bio je to susret u kojem su Dubravaši puno bolje igrali u drugih 45 minuta ali nisu iskoristili svoje prigode, pa na kraju je stigla podijela bodova s kojom na kraju i trener Alen Šušnić može biti zadovoljan s obzirom da su i domaćini mogli kazniti promašaje Dubravaša koji su najbolje prigode imali preko Vajdovčića, Ibišija i Kapitanovića.

”Znali smo da neće biti laka utakmica jer Kustošija bez obzira na položaj na tablici ima određenu kvalitetu. Mi danas nismo bili na razini na kojoj smo bili u prehodnim utakmicama i na kraju se možemo zadovoljiti i osvajanjem jednog boda. Imali smo mi svoje prigode i Kustošija svoje i na kraju je nekako najrealniji rezultat. Prvi pola sata nismo ušli dobro u utakmicu, a kasnije smo se stabilizirali i u drugo poluvrijeme ušli bolje ali to nije bilo dovoljno. Imamo tjedan dana da analiziramo što nije bilo dobro i pripremimo se za BSK koji nas očekuje iduće subote”…kazao je trener Šušnić nakon susreta.

Dubrava Tim Kabel u 10.kolu u subotu 23.listopada od 13 sati uz prijenos na HNTV u Sigetu dočekuje BSK.

KUSTOŠIJA – DUBRAVA TIM KABEL   0:0  (0:0)

Kustošija: Šušković, Šimunić, Plantak, Ivanković, Budić, Raužan (od 58’Kim), Kosić (od 58’Zenko), Unušić (od 64’Barada), Smoljo, Mihaljević, Jurčec.
Dubrava Tim Kabel: Ilinčić, Cerovec, Korca (od 77’Šugić), Domić, Maglica, Alghoul, Vajdovčić, Turanjanin, Ibiši (od 77’Vragolović), Petrovuć (od 46’Kapitanović), I.Ljubanović (od 88’Kiš)

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.