U Kustošiju po prvu pobjedu na gostovanju….

Nakon dvotjedne stanke nogometaše Dubrave Tim Kabel u subotu od 15 sati očekuje gostovanje u Kustošiji u sklopu 9.kola 2.HNL. Dobro poznati teren i suparnik dočekuje Dubravaše koji imaju osam bodova više od Kustošije koja će pod svaku cijenu tražiti svoju prvu pobjedu ove sezone

”Kustošija je suparnik koji ima određenu kvalitetu i jedina naša prednost u ovoj utakmici je taj pritisak koji naš domaćin ima u rezultatskom smislu jer imaju mali broj bodova. Meni je drago da smo ova dva tjedna proveli u radnoj i odličnoj atmosferi što je vidljivo i što igrači pokazuju. Vidi se da ima smisla ono što radimo jer smo to pokazali i kroz igru i kroz rezultat. Svaka utakmica je novi izazov pa tako i ova u Kustošiji gdje idemo po tri boda kao nastavak uspješnog niza i prvo pobjedu u gostima ove sezone”..kaže trener Alen Šušnić….koji može računati na gotovo cijeli kadar jer su se u trenažni proces vratili Borna Marton i Tin Ljubanović koji su propustili posljednje utakmice.

Iz Kustošije uz Mateja Vragolovića ovo ljeto je na Klaku prristigao i Ivor Ljubanović koji se vratio o svoj matični klub ”Kustošija će sigurno tražiti svoju prvu pobjedu ove sezone i njihovi rezultati nisu na nivou onoga što pokazuju na terenu. Mislim da je kvaliteta na našoj strani i ukoliko se budemo držali principa naše igre vjerujemo u još jedan pozitivan rezultat”.

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.