U Vinkovce bez kapetana po nastavak pozitivnog niza…

Nakon dvije uzastopne pobjede pred nogometašima Dubrave Tim Kabel je u subotu (16.00) gostovanje u Vinkovcima kod Cibalie gdje će tražiti nastavak dobrih igara i rezultata. Dubravaši su u prethodnih šest utakmica samo jedanput poraženi uz dvije pobjede i tri remija, a Cibalia koje od jučer ima novog trenera Darka Jozinovića nije na željeni način otvorila ovu sezonu skupivši pet bodova. Vinkovčani su u prvenstvu upisali tri uzastopna poraza, a tome su pridodali i poraz u 1/16 finala kupa na gostovanju kod BSK-a..

”Po meni Cibalia bez obzira na posljednje rezultate ima momčad koja zaslužuje bolju poziciju na tablici i tu mi moramo s dozom respekta i opreza ući u ovu utakmicu. Dolazimo rasterećeni nakon dvije dobivene utakmice i nismo u toj poziciji da moramo pod svaku cijenu juriti. Sigurno da je pritisak rezultata veći na njihovoj strani”…kaže trener Alen Šušnić koji nije najsretniji promjenom trenera uoči dolaska Dubravaša ”Nema pravila, ali nekako svaka promjena trenera donosi pozitivan šok iako se nadam da se neće odmah dogoditi protiv nas. Imaju dobre pojedince i nešto slično igraju kao Orijent iako Cibalia nešto više preskače igru. Kvalitete Jazvića i Pušića nisu upitne i čeka nas težak ispit iz kojeg se nadamo da ćemo uspješno izaći”.

Dubrava Tim Kabel će u Vinkovcima biti oslabljena neigranjem kapetana Muhameda Alghoula koji ima tri žuta kartona, a neće biti niti Tina Ljubanovića koji je dvoboj protiv Orijenta morao naputiti u 39.minuti ”Mislim da imamo dovoljnu širinu da zamjenimo igrače koji neće moći igrati. Vratio nam se i Mirko Šugić koji nije dugo trenirao i bio s momčadi pa nije u prvom planu, ali moja misao je da volim imati igrače našpanane koji su uvijek spremni uskočiti i osjećati se potrebnim u momčadi”

Dobar nastup priželjkuje i Dino Kapitanović koji sjajno koristi svoje mjesto na krilnoj poziciji ”Sigurno smo puni samopouzdanja i ja sam uvjeren da i bez kapetana možemo uzeti tri boda u Vinkovcima. S obzirom na događanja kod njih u posljednje vrijeme sigurno su oni pod većim pritiskom i to može biti naša prednost. Pokazali smo karakter u dosadašnjem dijelu sezone i mislim da smo ostvarene rezultate i zaslužili. Bio sam i ja osobno u dosta prigoda i iščekujem taj pogodak koji bi mi puno značio u nastavku sezone.”

 

Ostale vijesti...