Nastavak sezone nas vodi u Dugopolje…

Nakon reprezentativne pauze nogometaši Dubrave Tim Kabel u subotu (16.30) u 4.kolu 2.HNL gostuju u Dugopolju. Trener Alen Šušnić odlično je iskoristio ovu pauzu za dodatno uigravanje momčadi i otklanjanje nedostataka koji su momčad pratilli na startu sezone ”Mislim da smo ovaj period iskoristili dobro i na fizičkom i taktičkom podizanju kvalitete momčadi. Tu činjenicu želimo vidjeti već u Dugopolju gdje želimo stići do jednog pozitivnog rezultata’‘..kaže Šušnić koji na raspolaganju ima cijeli igrački kadar što posebno može veseliti uoči odigravanja tri utakmice u sedam dana.

”Svaka utakmica je teška i zasebna za sebe. Sezona će biti izjednačena i interesantna zbog činjenice da pet klubova ispada iz lige. Svaka utakmica je borba što se pokazalo i u prošlom kolu kada su tri utakmice istog dana završile bez pogodaka i pobjednika”...dodaje Šušnić maksimalno respektirajući Dugopolje koje je prvenstvo otvorilo s jednim osvojenim bodom ”Gledao sam njihove dvije utakmice i sigurno da i oni još uvijek traže svoju idealnu momčad i igru. Imaju kvalitetne pojedince. U međuvremenu su se pojačali s nova 3,4 igrača. Imaju mlade i kvalitetne igrače i nekako se nadamo da protiv nas još neće uhvatiti onu formu koju priželjkuju”.

Tri remija su iz Dubravaša na startu sezone i eventualna pobjeda bi puno značila uoči dva uzastopna domaća susreta protiv Osijeka II i Orijenta ”Uvijek se pripremamo za pobjedu, ali nikada se nezna što će utakmica donijeti. Imamo tri remija na startu i eventualni bod u Dugopolju i nije toliko loš, ali mi želimo pobjediti”..kazao je Frane Maglica.

Ostale vijesti...