Ilinčić ”U rujnu želimo nastaviti niz neporaženosti”…

Pred nogometašima Dubrave Tim Kabel je prva od tri ovojesenske pauze zbog nastupa reprezentacija Hrvatske u kvalifikacijama za SP i EP (U21). Prilika je to da se rezimiraju dojmovi nakon odigrana prva tri susreta u 2.HNL u kojima su Dubravaši upisali tri neodlučena rezultata i tako ostali neporaženi. Mjesec rujan nudi nove izazove i četiri utakmice u 14 dana, a prva je na rasporedu 11.rujna kada Ljubičasti gostuju u Dugopolju. Najbolji pojedinac u posljednjem susretu protiv Sesveta bio je vratar Nikola Ilinčić koji je prije dva mjeseca pristupio Dubravašima pa smo ga upitali i za dojmove dosadašnjeg boravka u Dubravi, kao i rezime sezone te čuli njegova razmišljanja uoči nastavka prvenstva.

➡Odlično se osjećam u Dubravi gdje sam lijepo prihvaćen i to mi je najbitnije. Drago mi je da sam došao i velika mi je čast biti vratarom Dubrave Tim Kabel.
➡Mislim da smo dobro ušli u prvenstvo iz razloga što nismo izgubili utakmicu, a nažalost nismo iskoristili neke svoje šanse da dođemo i do neke pobjede. Imali smo neke svoje pehove u tim utakmicama, gdje se i sreća ukazala našim suparnicima. Dobra stvar je da nas te pogreške nisu koštale izgubljene utakmice, ali vjerujem da će i pobjeda doći vrlo brzo.
➡Utakmica protiv Sesveta je bila teška i iako sam proglašen za igrača utakmice taj moj učinak bi ja ipak pripisao cijeloj momčadi. Svaki puta iskoči neki pojedinac, a ja vjerujem da će u idućim utakmicama netko iskočiti s golovima koji će nam donijeti tri boda
➡Ova pauza nam je dobro došla da se malo posložimo i da nam trener ukaže na pogreške koje smo radili na startu sezone. Vjerujem da će nam ovaj rad donijeti plodove u nastavku prvenstva. I ova prijateljska utakmica s Interom će dobro doći svima gdje će trener moći vidjeti gdje smo trenutno sedam dana uoči gostovanja u Dugopolju.
➡Poznajem dosta dobro Dugopolje s kojima sa igrao dosta puta. U ovom trenutku njihovi rezultati nisu na nivou momčadi koju imaju. Nisu momčad protiv koje se može igrati tek tako. Pogotovo su dobri na domaćem terenu gdje imaju odlične skakače i dobri su u prekidu. To će nam biti jedna od bitnih stvari u pripremi utakmice ukoliko se želimo vratiti s pozitivnim rezultatom.
➡Na stolu u rujnu je 12 bodova i četiri utakmice u dva tjedna i neće biti nimalo lako. Nadamo se da bi mogli osvojiti 6-8 bodova. Naravno da bi željeli da nastavimo ovaj niz neporaženosti, ali i da što prije uhvatimo pobjedu. Idemo utakmicu po utakmicu i sada nam je u mislima samo utakmica u Dugopolju. Imamo odličnu atmosferu u svlačionici i idemo to prenijeti na travnjak”

Ostale vijesti...