Bez pogodaka u susjedskom derbiju…

U 3.kolu 2.HNL susjedski derbi u Sigetu su odigrali Dubrava Tim Kabel i Sesvete. Završilo je bez pobjednika i pogodaka, pa tako Dubravaši uoči reprezentativne stanke imaju tri osvojena boda. Susret nije ponudio previše izglednih prilika, a može se reći da su i jedni i drugi imali svoje bolje minute u utakmici koje ipak nisu uspijeli kapitalizirati pogotkom. Kod Dubravaša pokušavali su Džemal Ibiši, Muhamed Alghoul i Dino Kapitanović, a najbolje prigode za Sesvete su imali Mario Babić, Mihovil Geljić i Filip Mihaljević.

Dubrava Tim Kabel će u pauzi odigrati prijateljsku utakmicu s Interom u Zaprešiću (petak), a novi drugoligaški ispit je 11.rujna i gostovanje u Dugopolju.

DUBRAVA TIM KABEL – SESVETE  0:0  (0:0)

Zagreb. Stadion NŠC Stjepan Spajić. Gledatelja 150.
Sudac: M.Rožman (Rijeka)

DUBRAVA TIM KABEL: Ilinčić, T.Ljubanović, Cerovec, Marton (od 59’Vajdovčić), Ibishi, Alghoul, Kapitanović, I.Ljubanović (od 80’Vragolović), Korca, Maglica, Turanjanin.
SESVETE: Krkalič, Oreč, Baltić, Rubić, Gafaiti, Geljić, Mihaljević (od 60’Martinez), Brigić, Muić (od 88’Vujanić), Crnov (od 88’Mijić), Babić (Od 75’Sunagić).

Ostale vijesti...