Povratak Alena Šušnića na klupu Dubravaša…

Nakon odlaska Danijela Pranjića nogometaše Dubrave Tim Kabel će u nastavku sezone kao prvi trener povesti Alen Šušnić. Nakon uspješnog rada s juniorima Dubrave Tim Kabel prije nešto manje od godinu dana preuzeo je i seniorsku momčad koju je uspješno vodio šest mjeseci. Krajem ožujka odlučio se za odlazak u NK Rudeš koji je gajio ambicije ulaska u 1.HNL, a prije tri tjedna morao je napustiti klubu Rudeša gdje ga je zamjenio Ivica Landeka.

”Prije svega zahvalio bih upravi kluba na novom ukazanom povjerenju. Nadam se da ću to povjerenje opravdati radom, a ako se bude dobro radilo onda bi trebao i rezultat doći. Moram reći da me momčad ugodno iznenadila u utakmici 1.kola protiv Rudeša. Veselim se novoj suradnji s igračima s kojima sam radio prošle sezone, a naravno i sa novim igračima. Prepoznao sam i uvidio da se radi o potentnoj momčadi koja još ima prostora za napredak. Ono što je u nogometu najvažnije je da protivnika napadnete i nadigravate se s njima, a takvih igrača ima u rosteru.”..kaže Šušnić koji će povratnički debi imati u subotu u Kustošiji gdje će Jarun ugostiti Dubravaše

”U ova tri tjedna koliko sam imao pauzu pratio sam i igrače Dubrave Tim Kabel i analizirao druge klubove. Sigurno da ćemo analizirati Jarun i pripremiti se za utakmicu. Kroz to slobodno vrijeme imao sam vremena za stvaranje ideja za nekakav daljnji rad. Ono što je nabitnije je da mi neće trebati puno vremena da se adaptiram na momčad jer sam ipak stari/novi trener s novim igračima i jednim novim izazovom koji me veseli”…kazao je Šušnić kojem će prvi suradnik biti trener juniorske momčadi Goran Granić.

 

 

Ostale vijesti...