Pristigli napadači Ljubanović i Vragolović, generalka s Opatijom…

Pred nogometašima Dubrave Tim Kabel je pretposljednji tjedan priprema uoči početka nove sezone. Nakon minimalnog poraza u subotu na gostovanju kod Kustošije 1-0 ovaj tjedan će Dubravaši imati dvije nove provjere. U srijedu će na Klaki od 18 sati ugostiti trećeligaša Zagorec iz Krapine, a posljednji susret uoči starta sezone u susreta s Rudešom (14 kolovoza) Dubrava Tim Kabel će odigrati u subotu, 7.kolovoza kada će u Sigetu na stadionu Stjepan Spajić ugostiti Opatiju.

Uoči susreta s Kustošijom napadački dio momčadi su pojačali Ivor Ljubanović (22) i Matej Vragolović (25). Ljubanović se vratio u Dubravu gdje je i počeo karijeru pa u kadetima otišao u Hrvatski dragovoljac. Kasnije je igrao za Istru, Inter, a posljednje tri sezone za Kustošiju. U Dubravi će mo ga gledati u bratskom tandemu s Tinom Ljubanovićem.

Ivor Ljubanović

Matej Vragolović je stigao iz Jaruna s kojim je prošle sezone izborio ulazak u 2.HNL. Karijeru je počeo u Lokomotivi da bi u kadetima prešao u Lučko gdje je dočekao seniorski nogomet. Nakon toga je pet sezona bio u Kustošiji s kojom je iz četvrte ušao u 2.HNL i prošle sezone u spomenutom Jarunu.

Matej Vragolović

 

 

Ostale vijesti...

Na kavi s Kloppom iz Dubrave….

Kada prođete Klakom teško je ne zamjetiti dubravskog Jurgena Kloppa, trenera kadetske selekcije Dubrave Tim Kabel Franju Lukačevića koji izgledom posjeća na sjajnog njemačkog trenera