Nemčić ”Rad u stručnom stožeru je razina više, vjerujemo u zajednički uspjeh”…

U stručnom stožeru Dubrave Tim Kabel uz kondicijskog trenera Bornu Vargu, trenera vratara Filipa Lončarića svoju ulogu će imati i Tihana Nemčić koja će biti svojevrsna desna ruka trenera Danijela Pranjića 

”Prije svega zahvaljujem se na povjerenju koje mi je ukazano od strane NK Dubrava Tim Kabel. Ja sam prije tri godine bila s Danijelom u show ”Utakmica života” gdje sam bila pozvana kao ženski trener. Tamo smo odradili kvalitetan posao i sada kada je Danijel dobio priliku da vodi Dubravu TK trebao je asistenta i sklopu drugih situacija koje su se dogodile sjetili su se mene. Sjeli smo se i dogovorili.”..kazala je Tihana koja će se službeno viditi kao prvi trener.

”Vodit ću se kao prvi trener zbog situacije s licencom koju Danijel još uvijek nije dobio. Meni je najvažnije da sam na terenu i da od Danijela učim. Znamo kakvo igračko iskustvo ima, a sada i kao trener na Cipru. Nije važno tko je prvi, a tko drugi trener, nego da kvalitetno radimo i ostvarimo dobar rezultat”.

Njezini prvi dojmovi su odlični s obzirom da nije radila još u ovakvom okruženju i klubu 2.HNL ”Radila sam dosta s mlađim dobnim kategorijama i sa dečkima i sa curama. Vodila sam i jednu seniorsku momčad Županijske lige, a ovako nešto moram priznati nisam radila izuzev ženskih reprezentacija koje sam trenirala. Ovo je ipak muški seniorski nogomet i smatram da je ovo jedna razina više. Prvi dojmovi su mi dobri, a tome sigurno pridonosi odličan stožer i jasna komunikacija. Svi vole raditi i jedna odlična atmosfera nas krasi”

Uskoro će i prve pripremne utakmice kojih će biti šest do početka sezone.

”Na nama je da se fokusiramo na rad naše momčadi i pokušamo izvući najbolje od nje. Pripremati ćemo se za protivnika kako će dolaziti i nemamo straha. Vjerujemo da će se rad isplatiti, a to će na kraju i rezultat pokazati”.

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.