Startale pripreme, pristigla prva pojačanja…

Nakon sedam dana gdje su testirani mnogi igrači u ponedjeljak, 5.srpnja je trener Danijel Pranjić sa svojim asistentima Tihanom Nemčić, Bornom Vargom i Filipom Lončarićem započeo ciklus priprema za novu sezonu. Dubravaši će do 14.kolovoza i prve službene utakmice protiv Rudeša odigrati šest pripremnih utakmica, a prva je na rasporedu 14.srpnja u Sv.Martinu protiv Varaždina.

”Teško je kroz sedam dana vidjeti kvalitetu pojedinih igrača zato ih je nešto više ostalo s nama u početku priprama gdje će trenirati s malo većom konkurencijom što će nam dati dodatne odgovore’‘…kaže Pranjić i dodaje ”Meni je drago da imamo mladu ekipu i ja se odmah osjećam življe i poletnije tako da s nestrpljenjem očekujemo prve utakmice da vidimo koliko smo dobri, a ja sam uvjeren da će to dobro izgledati”.

Nakon odlazaka vratara Maria Mustapića (Rudeš) i Cypriana Idame (Nigerija) upražnjeno mjesto vratara prvi je popunio Nikola Ilinčić  (27), dogogodišnji vratar BSK-a koji je prošlu sezonu branio za Vuteks Slogu iz Vukovara. Pojačanje na krilinim pozijama stiglo je u vidu Dine Kapitanovića (21), Zadranina koji je stigao na posudbu iz Dinama II. Konkurenciju u obrani zaoštrit će Martin Musulin (21) koji je zajedno s Pranjićem prošle sezone bio na Cipru u dresu Omonie Psevde. Na poziciji veznjaka stigao je Domagoj Ninčević (24) iz Čačinaca koji je posljednje dvije sezone proveo u trećeligašu NK Papuk Orahovica. Nakon četiri godine u Lučkom u Dubravu je stigao i Filip Vajdovčić (21) koji igra na poziciji desnog beka i krila.

Nikola Ilinčić
Dino Kapitanović
Martin Musulin
Domagoj Ninčević
Filip Vajdovčić

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.