Poraz juniora, slavlje kadeta, uspješni najmlađi…

Završnica je natjecanja mlađih dobnih kategorija. U pretposljednjem 33.kolu Prve lige Središte juniori i kadeti su gostovali kod NK Hrvatski dragovoljac. Nakon poraza od Gorice juniori su u utakmici bez rezultatskom imperativa doživjeli poraz 2-0 koji ih je spustio na peto mjesto s 32 boda uz neodigrane dvije utakmice.

Kadeti su slavili pobjedu 5-4 uz dva pogotka Mrvičina, a jedan su zabili Berišić, Petrović i Čop. Kadetima predstoje još tri utakmice, a sastav Franje Lukačevića nalazi se na šestom mjestu s 56 bodova.

Pioniri su ugostili Dinamo i doživjeli poraz 5-0, dok su pobjede upisali Limači i Zagići koji su ugostili Špansko. Limači 1 su slavili 4-1, Zagići 1 8-3, a Zagići 2 3-0.

Ostale vijesti...

Dubravaši drugi u Ruščici…

U organizaciji NK Posavac u Ruščici kraj Slavonskog Broda odigran je 31. Memorijalni turnir ”Zvonko Mikolčević” koji je okupio tri kluba iz Slavonije (Cibalia, Vukovar,

Za vikend u Ruščici…

Četvrtu godinu zaredom NK Dubrava Tim Kabel sudjeluje na Memorijalnom turniru ”Zvonko Mikolčević” koji se održava u Ruščići. U subotu i nedjelju, 23.- 24.srpnja na