Dubravaši ”petardom” okončali sezonu…

U posljednjem ovosezonskom susretu u 2.HNL nogometaši Dubrave Tim Kabel su kao gosti slavili u Osijeku kod druge momčadi Osijeka 5:0 i tako sezonu završili na devetom mjestu. Sjajno prvo poluvrijeme Dubravaša koji su u 38.minita postigli pet pogodaka, a mrežu Osječana prvi je načeo Muhamed Alghoul u 6.minuti. U 23.minuti Džemal Ibiši je zabio za 2:0, a dvije minute kasnije prvi od svoja dva pogotka zabija Toni Fruk. U 32.minuti novi lijepi pogodak Kristijana Jurića, a točku na I stavio je Fruk svojim drugim pogotkom u 38.minuti.

Treba reći da su Dubravaši kao i Osječani nastupili bez nekoliko igrača, a put Slavonije zbog ozljeda i kartona nisu krenuli Mudražija, Šugić, Marton, Boršić, Dučkić i Džaferović, dok je svoje prve minute dobio junior Antun Vavra.

OSIJEK II – DUBRAVA TIM KABEL  0:5  (0:5)

Osijek II: Kolić, Alexander, Bakula, Kuprešk (od 89’Benić), Latković, Sekulić (od 89’Branšteter), Hanuljak, Karamatić, Cvijanović, Mekić (pd 46’Pudić), Jozić (od 72’Fereira).
Dubrava Tim Kabel: Mustapić, Jurić (od 78’Vavra), Cerovec, Alghoul, Čolić, Fruk (od 69’Kauzlarić), Srbljinović (od 86’Naglić), Fintić, Maglica, Korca, Ibiši (od 69’Domgjonaj)

Ostale vijesti...

Dubravaši drugi u Ruščici…

U organizaciji NK Posavac u Ruščici kraj Slavonskog Broda odigran je 31. Memorijalni turnir ”Zvonko Mikolčević” koji je okupio tri kluba iz Slavonije (Cibalia, Vukovar,

Za vikend u Ruščici…

Četvrtu godinu zaredom NK Dubrava Tim Kabel sudjeluje na Memorijalnom turniru ”Zvonko Mikolčević” koji se održava u Ruščići. U subotu i nedjelju, 23.- 24.srpnja na