Pobjede juniora i pionira, remi kadeta…

Juniori i kadeti su u zaostalim utakmicama 21.kola Prve lige Središte u srijedu ugostili Inter iz Zaprešića. Juniori su slavili pobjedu 5:2 uz tri pogotka Josipa Topića, a po jedan su zabili Toni Fruk i Džemal Ibiši. Sastav trenera Gorana Granića trenutno je na četvrtom mjestu sa 60 bodova.

Dubrava Tim Kabel je nastupila u sastavu: Terihaj, Dalipi, Ivanović, Kaltak, Markić (od 46’Fruk), Mikulić, Petriško, Bogdanović (od 46’Ibiši), Pažin, Palić, Topić.

Kadeti su remizirali 2-2 uz dva pogotka Zvonimira Petrovića koji je tako stigao do brojke 22 ove sezone. Sastav trenera Franje Lukačevića nalazi se na šestom mjestu sa 50 bodova.

Dubrava Tim Kabel je nastupila u sastavu: Vuksan, Macan, Šošić, Petrović, Glasnović (od 77’Gucić), Palašić (od 60’Čop), Mrvičin (Od 60’Mitrović), Djokić, Berišić (od 41’Aliaj), Kramarić (od 77’Maras), Boškić (od 77’Čančarević).

Juniori i kadeti u nedjelju gostuju kod HAŠK-a.

Pioniri i mlađi pioniri su u zaostalim utakmicama 19.kola gostovali kod Hrv.Dragovoljca. Pioniri Tonija Lucića su slavili pobjedu 2-1 uz pogotke Vjekoslava Gucića i Matije Tunjića. Pioniri se nalaze na diobi šestog mjesta s 34 boda.

Mlađi pioniri su doživjeli poraz 2-1 uz pogpdak Ivana Brletića. Sastav trenera Maria Štimca nalazi se na sedmom mjestu s 41 bodom.

Ostale vijesti...