Dubravaši protiv Croatie traže prekid negativnog niza…

Nogometaši Dubrave Tim Kabel susretom protiv Croatie Zmijavci (petak, 17.30 – Kustošija) ulaze u posljednja četiri kola 2.HNL. Nakon pobjede u Sesvetama uslijedila su tri uzastopna minimalna poraza doživljena u posljednjim minutama koje su Dubravaše spustili na 12.mjesto.

Ostanak u drugoligaškom društvu nije službeno potvrđen pa trener Darko Šantek vjeruje da će u susretu s neugodnim gostima njegova momčad prekinuti negativni niz i teoretski osigurati jedno od mjesta koje garantiraju da će Ljubičasti i sljedeće sezone igrati na drugoligaškim terenima ” Pobjeda nam treba i zbog atmosfere i matematičkog osiguranja ostanka u ligi. Međutim očekuje nas težak susret protiv najbolje drugoligaške momčadi u Dalmaciji. Oni su u sličnim problemima kao i mi jer su i oni izgubili posljednje utakmice. Mi ćemo dati sve od sebe da osvojimo tri boda. Zbog ovog ubrzanog igranja utakmica moramo i momčad osvježiti s nekim novim imenima koji nisu igrali u posljednjim utakmicama jer teško je s malim brojem igrača izgurati sezonu do kraja. Vjerujem da će se to u igri osjetiti i da ćemo igrati puno brže s više prilika što nije bio slučaj u posljednjoj utakmici s Cibaliom”.

Prvoj svibanjskoj pobjedi nada se i Kristijan Jurić ” Malo sam upali u krizu nakon pobjede u Sesvetama i dogodio nam se pad od tri uzastopna poraza. Nadamo se pobjedi koja bi vratila određeni mir unutar kluba i puno lakše dočekali završnicu sezone. Croatia je odlična ekipa koja je dugi niz godina zajedno na okupu, ali uvjereni smo da će prevagnuti naša želja da prekinemo ovu malu krizu rezultata”.

Ostale vijesti...

Na kavi s Kloppom iz Dubrave….

Kada prođete Klakom teško je ne zamjetiti dubravskog Jurgena Kloppa, trenera kadetske selekcije Dubrave Tim Kabel Franju Lukačevića koji izgledom posjeća na sjajnog njemačkog trenera