Juniori i kadeti slavili protiv Španskog…

U 27.kolu Prve lige Središte juniori i kadeti Dubrave Tim kabel su ugostili vršnjake iz NK Špansko. Juniori su slavili pobjedu 2-1, a još uvjerljivi su bili kadeti koji su slavili s 8-1.

Juniori su upisali 16 pobjedu i nalaze se na diobi 4.mjesta s 53 boda koliko imaju i Sesvete. Strijelci su bili Josip Topić i Kerim Kaltak. Trener Goran Granić izveo je ovaj sastav: Terihaj, Dalipi, Vavra, Ivanović (od 76 I.Palić), Kaltak (od 81’Drnetić), Markić, Bogdanović (Od 60’Seu), Barišić, Petriško (od 60.Saraf), Topić, Pažin.

Kadeti su upisali 14 pobjedu za trenutno šesto mjesto s 46 bodova. Dva pogotka postigao je Zvonimir Petrović, a po jedan Luka Mrvičin, Antonio Djokić, Anton Berišić, Lovre Čop, Nino Palašić i Petar Glasnović. Trener Franjo Lukačević izveo je sastav: Vuksan, Macan, Baković, Petrović, Glasnović, Palašić (od 60’N.Baković), Mrvičin (od 57’Mitrović), Djokić (od 57’Gucić), Berišić (od 53’Čop), Kramarić (Od 60’Čančarević), Boškić. 

Juniorima i kadetima slijedi gostovanje kod NK Bistra (subota).

Ostale vijesti...

Dubravaši drugi u Ruščici…

U organizaciji NK Posavac u Ruščici kraj Slavonskog Broda odigran je 31. Memorijalni turnir ”Zvonko Mikolčević” koji je okupio tri kluba iz Slavonije (Cibalia, Vukovar,

Za vikend u Ruščici…

Četvrtu godinu zaredom NK Dubrava Tim Kabel sudjeluje na Memorijalnom turniru ”Zvonko Mikolčević” koji se održava u Ruščići. U subotu i nedjelju, 23.- 24.srpnja na