Slavili juniori i mlađi pioniri, 20 golova zagića…

U 23.kolu Prve lige Središte juniori i kadeti Dubrave Tim Kabel ugostili su Rudeš. Juniori su slavili pobjedu 4-2 uz dva pogotka Brune Bogdanovića, a po jedan su zabili Josip Topić i Marko Ivanović. Sastav trenera Gorana Granića uz dvije utakmice manje nalazi se na četvrtom mjestu s 43 boda. Juniori su nastupili u sastavu: Terihaj, Dalipi (od 81’Drnetić), Pobor, Ivanović, Kaltak (od 67’Seu), Markić, Bogdanović, Barišić, Pažin, Ibiši, Topić (od 71’Klarić Lacić).

Kadeti su doživjeli poraz 3-0, a trenutno se nalaze na petom mjestu s 40 bodova. Trener Franjo Lukačević izveo je sastav: Vuksan, Macan, Baković, Petrović, Dimitrov, Glasnović (od 35 Palašić), Aliaj (od 61 Mitrović), Mrvičin (od 53’Berišić), Djokić, Boškić, Nekić.

U 16.kolu 1.ZNL za kadete Dubrava Tim Kabel je slavila protiv Concoride 8:0 uz tri pogotka Tea Bešića. Po jedan su zabili Vito Dimitrov, Noa Baković, Vito Šolman, Lovre Čop i Domagoj Marunica.

Pioniri i mlađi pioniri u Prvoj ligi Središte gostovali su kod NK Trnje. Pioniri Maria Štimca su doživjeli poraz 3-2, a strijelci za Dubravaše su bili Matija Radas i Jan Kišur. Pioniri koji se nalazi na 9.mjestu s 26 bodova nastupili su u sastavu: Čepin, Jakopović, Komesarović, Radas (od 50’Ferek), Tunjić, Kišur (od 50’Bišćan), Glasnović (od 56’Pušelj), Karadakić, Brtan, Gaši, Budimir (od 45’Golac).

Mlađi pioniri su slavili pobjedu 2-0, a strijelci su bili Mirza Čavić i Mateo Jurišić. Mlađi pioniri koji se nalaze na 8.mjestu s 30 bodova nastupili su u sastavu: Kovačević, Hrvojević, Mesić, Čavkić, Herceg, Palić, Jazvić, Novak, Zelenika, Jelisavac, Medved (Huzanić, Bizjak, Prežec, Šipek, Brletić, Jurišić).

Limači i Zagići su ugostili Rudeš. Limači 1 su poraženi 5:3, a Limači 2 su slavili 2:0. Zagići 1 su slavili 7:3, a Zagići 2 13:3.

Ostale vijesti...

Dubravaši osvojili Kup ZNS-a…

Nakon pune 23 godine nogometaši Dubrave Tim Kabel pobjednici su Kupa ZNS-a. U finalnoj utakmici igranoj u Sigetu slavili su protiv domaćina Hrvatskog Dragovoljca 1-0

U Rijeci upisana važna pobjeda…

U pretposljednjem 29.kolu 2.HNL Dubrava Tim Kabel je slavila u Rijeci kod Opatije 2-0 i napravila veliki korak prema ostanku u drugoligaškom društvu. Dubravaši su

Na Kantridu po ostanak u ligi…

Nakon pobjede protiv Kustošije i izborenog finala Kupa ZNS-a pred nogometašima Dubrave Tim Kabel je posljednje gostovanje ove sezone u 2.HNL. U subotu od 21