Bolja realizacija jamac uspjeha protiv Hajduka II…

Nogometaši Dubrave Tim Kabel će u petak od 16.30 u Kustošiji uz prijenos na Dubrava TV ugostiti Hajduk II u 26.kolu 2.HNL. Bit će to susret 12. i 13.kluba u poretku, a Dubravaši imaju tri boda više. Četvrti međusobni susret klubova u 2.HNL ponudit će još jedno zanimljivo poslijepodne u Kustošiji.

”Često mjenjaju sistem igre. Znaju početi s tri igrača u posljednjoj liniji, a u igri odu u sustav romba. Mi se nećemo prilagođavati njima, ali zasigurno želimo se pripremiti na njihova iznenađenja kao što nam je napravio Dinamo II prije dva tjedna. Teško je kao i kod Dinama II prognozirati s kakvom će momčadi istrčati ali su sigurno mladi, brzi i talentirani igrači. Mi nažalost do kraja sezone nećemo imati Ljubanovića na raspolaganju, a ostali igrači su u trenažnom procesu”…kaže trener Darko Šantek koji je još malo skicirao igru Splićana

”Gledali smo njihovu posljednju utakmicu s Cibaliom gdje su bili vrlo strpljivi i u toj utakmici smo mogli vidjeti dosta toga. Cibalia je dosta prigoda stvorila, a primila je na kraju gol iz prekida što Hajduk II manje zabija. Igraju dosta kroz sredinu. Sigurno ćemo imati svoje šanse kao u Bijelom Brdu i na nama je da popravimo realizaciju”.

Jedan od onih koji dobro poznaje Hajdukovu školu je zasigurno Frane Maglica kojeg je sadašnji trener Splićana Goran Sablić trenirao ”On je meni bio trener u juniorima Splita. Odličan trener koji je bio i kvalitetan igrač i sigurno mnogo toga novoga donosi. Dobra su momčad s kvalitetnim mladim igračima i igrom. Dolaze s optimizmom na utakmicu gdje će biti jedno nadigravanje u kojem se mi nadamo važnoj pobjedi.”

Ostale vijesti...

Podjela bodova u Kustošiji…

U 9.kolu 2.HNL Kustošija i Dubrava Tim Kabel podijelili su bodove 0-0. Bio je to susret u kojem su Dubravaši puno bolje igrali u drugih