Darko Šantek preuzeo klupu Dubrave Tim Kabel…

Nakon iznenadnog odlaska trenera Alena Šušnića koji je preuzeo klupu Rudeša na mjesto prvog trenera Dubrave Tim Kabel je stigao sportski direktor Darko Šantek koji se tako vraća na klupu seniorske momčadi koju je kao trener prije dvije godine iz treće uveo u drugu HNL.

”Prije te dvije godine je mislim čak i bilo veće opterećenje jer nam je imperativ bio ulazak u 2.HNL. Imali smo dobru konkurenciju u klubovima s Kvarnera. Sada je situacija možda malo konfornija jer imamo dobru ekipu s kvalitetom, dovoljan broja igrača i po nekoj računici za siguran ostanak u ligi treba nam još 6-7 bodova.”..kaže Šantek koji nije mogao odbiti nagovor predsjednika Roka Ivanovića da još jedanput uskoči na Ljubičastu klupu

”U ovakvim situacijama sam uvijek na raspolaganju. Sad će naravno ovisiti i o rezultatima koliko dugo ću biti trener. Drago mi je da smo ja i moj stožer iz Dubrave dobili povjerenje predsjednika i uprave. Atmosfera je odlična i drago mi je da imamo podršku svih trenera u klubu i samo da nas malo rezultat pomiluje i bit će sve u najboljem redu”.

Šantek poznaje jako dobro momčad jer je i sam sudjelovao u njenom slaganju, a gledao je sve utakmice ove sezone ”Momčad je odlična i vrlo potentna. Imamo naročito u veznom redu dobrih i kvalitetnih igrača i mislim da taktički drastično nećemo puno mjenjati, a to se posebno odnosi na prvu utakmicu u petak s Dinamom II. Moje mišljenje je da se ova momčad zbog svoje kvalitete neće prilagođavati drugim momčadima, a neke sitnice kao prekidi ili postavke u obrani ćemo promjeniti, a ostale stvari će manje više biti iste”.

Svoj povratnički debi Šantek i njegov novi stožer koji čine treneri Franjo Lukačević i Borna Varga će imati u petak kada će Dubravaši u Kustošiji (16.30) ugostiti Dinamo II u nastavku 2.HNL

”Mislim da plasman Dinama II nije realan s obzirom na sastav koji imaju. Neki od njih će zaigrati u reprezentaciji i napraviti dobre transfere. Nećemo se previše osvrtati na njihov sastav jer i njihov trener vjerojatno još nezna u kojem će sastavu igrati s obzirom na veliki broj igrača. Želimo više gledati sebe kako da na pravi način krenemo u utakmicu s obzirom na trenersku promjenu , a nećemo moći računata na ozlijeđene i kartonirane Marija Dučkića i Tina Ljubanovića”.

Ostale vijesti...