Juniori i kadeti slavili u Sesvetama…

U 18.kolu Prve lige Središte juniori i kadeti Dubrave Tim Kabel su gostovali u Sesvetama i upisali pobjede. Juniori su slavili 4-1 golovima Josipa Topića, Kerima Kaltaka i Marka Ivanovića koji je dva puta tresao mrežu domaćina. Trener Goran Granić izveo je sljedeći sastav: Terihaj, Dalipi, Vavra, Pobor, Ivanović, Kaltak, Markić (od 59’Saraf), Bogdanović, Barišić (od 86’Mikulić), Petriško, Topić (od 46’Lacić Klarić).  Juniori se nalaze na 6.mjestu s 32 boda i dvije utakmice manje.

Kadeti su slavili 2-1, a strijelaci su bili Jakov Saraf i Vito Dimitrov. Trener Franjo Lukačević izveo je sastav: Vuksan, Saraf, Baković, Macan, Dimitrov (od 80’Maras), Glasnović, Palašić (od 51’Gavrić), Aliaj (od 51’Berišić), Mrvičin, Djokić (od 64’Mitrović), Boškić (od 41’Čančarević). Kadeti se nalaze na petom mjestu s 33 boda i dvije utakmice manje. Iduće nedjelje juniori i kadeti dočekuju Trnje.

Pioniri su u 16.kolu remizirali sa Sesvetama 1-1, a strijelac za sastav trenera Darka Šanteka bio je Matija Tunjić. Pioniri su nastupili u sastavu Kovačić, Komesarović (od 46’Berišić), Radas, Tunjić, Kišur (od 67’Jezerčić), Karadakić, Brtan, Šimunković (od 36’Glasnović), Gašić, Budimir, Čolakić. Pioniri se nalaze na 6.mjestu s 26 bodova.

Limači i zagići su ugostili Lokomotivu. LImači B su remizurali 3-3, a Zagići su doživjeli poraze 0-2 i 0-1.

 

Ostale vijesti...

Gostovanje kod lidera…

Nogometaši Dubrave Tim kabel u subotu odlaze u Makarsku gdje će dočekati gostovanje u Zmijavcima (nedjelja, 13.30) kod vodeće Croatie u 13.kolu 2.HNL. Nakon uspješnog