Dubravaši u subotu na Kantridi…

Uoči dvotjedne pauze nogometaši Dubrave Tim Kabel će u subotu (15.30) na riječkoj Kantridi igrati susret 23.kola 2.HNL gdje će ih ugostiti Opatija, dobro znani suparnik koji je u prvom dijelu sezone protiv Dubravaša slavio u Kustošiji 4-1. Opatiju smo imali prilike gledati i na ovogodišnjem turniru ”Drago Parać”.

”Opatija je odlična momčad s dosta iskusnih igrača, ali se nadam da ćemo mi pružiti bolju igru nego protiv Kustošije bar što se tiče toga da više igramo i probamo zadržati loptu, a to će nam vjerujem Opatija dozvoliti jer oni teže igri zbog svojih kvalitetnih tehničkih igrača što bi nama omogućilo da uz našu igru kakvu znamo prezentirati dođemo do pozitivnog rezultata”..kaže Marijo Dučkić koji je protiv Kustošije debitirao u seniorskom dresu Dubrave Tim Kabel na poziciji stopera u izostanku Tina Ljubanovića kojeg zasigurno neće biti određeni dio vremena u kadru.

Trener Alen Šušnić uz spomenutog Ljubanovića u ovom susretu neće moći računati na Maglicu, a vrijedi izdvojiti povratak u trenažni proces Ibishia i Džaferovića koji bi mogli konkuritati za ovaj susret.

”Nadamo se prije svega da će nas na Kantridi čekati dobar travnat teren bez obilne kiše koja zna biti u Rijeci. Čeka nas iskusna ekipa s puno igrača koji imaju dobre igračke karijere kroz HNL i inozemstvo. Utakmica će biti više taktički zahtjevna nego kroz fizički dio kakva je bila posljednja utakmica s Kustošijom. Težit ćemo nadigravanju gdje vjerujem da imamo veću kvalitetu, ali opet moramo paziti na njihove iskusne igrače od Zgrablića, Kukoča, Bertošu, Bjelanovića. Određeni problem im je prvo poluvrijeme zbog mlađih igrača, a drugo poluvrijeme znaju s iskustvom stisnuti i okrenuti rezultat u svoju korist.”..kazao je trener Šušnić.

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.