Kauzlarić ”Možemo se s Kantride vratiti s punim plijenom”…

Nakon neodlučenog rezultata s Kustošijom (3-3) nogometaši Dubrave Tim Kabel okrenuti su novom suparniku u 23.kolu 2.HNL. U subotu će ih pod stijenama riječke Kantride od 15.30 ugostiti Opatija koja se trenutno nalazi na četvrtom mjestu s pet bodova više od Dubravaša

”Pozitivna atmosfera je u svlačionici. Ovaj tjedan smo imali nešto drugačiji režim treninga s obzirom na gol koji smo primili u 93.minuti tako da nam se to ne bi opet ponovilo. Gledamo prema novom suparniku, a sigurno da je vrijedna spoznaja da nismo izgubili posljednje tri utakmice. Naravno da nam je žao što protiv Kustošije nismo osvojili sva tri boda. Igrali smo jako dobro prvo poluvrijeme i zabili tri gola, a drugo poluvrijeme smo se malo povukli što nismo trebali”..kaže Renato Kauzlarić asistent Toniju Fruku za prvi pogodak protiv Kustošije.

Kauzlarić se nametnuo treneru Alenu Šušniću u nastavku sezone i odigrao sve dosadašnje utakmice na poziciji desnog krila ”Zadovoljan sam i svakog dana pokušavam dati sve više. Drago mi je da mi trener vjeruje i da mi daje minutažu, a ja se nadam da opravdavam njegovo povjerenje. Naravno da uvijek može bolje i na tome želim raditi svakodnevno”

Opatija je ov sezone dobila jednu (9) utakmicu više nego Dubrava Tim Kabel (8), a Renato vjeruje da Dubravaši uoči dvotjedne pauze se mogu s Kvarnera vratiti s pozitivnim rezultatom ”Mislim da imamo šanse uzeti sva tri boda. Dobro smo upoznati s njihovom kvalitetom, a igrali smo međusobno i na turniru ”Drago Parać”. Bit će užitak zaigrati na Kantridi i nadamo se da možemo uz našu prepoznatljivu igru na pauzu otići s vrijedna tri boda”.

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.