Juniori ispustili 3-0, kadeti i pioniri uvjerljivi…

Nakon gotovo četiri mjeseca na teren su se vratile mlađe kategorije našeg kluba igravši utakmice Prve lige Središte. Juniori i kadeti su ugostili Prečko. Juniori su remizirali 3-3 nakon što su golovima Brune Bogdanovića, Kerima Kaltaka i Petra Petriška nakon 23.minute vodili 3-0. Gosti su izjednačili u 89.minuti. Sastav trenera Gorana Granića nalazi se na šestom mjestu s dvije utakmice manje i 29 bodova.
foto: Mirko Hribar

Kadeti su nadigrali Prečko 5-1, a strijelci za sastav trenera Franje Lukačevića bili su Ljuban Boškić, Zvonimir Petrović, Vito Dimitrov, Lovre Čop i Nino Palašić. Kadeti se nalaze na 5.mjestu s dvije utakmice manje i 30 osvojenih bodova.

Pioniri i mlađi pioniri ugostili su Zagreb. Pioniri su slavili pobjedu 3-1 uz dva pogotka Matije Radasa i jedan Tomislava Komesarovića. Izabranici Darka Šanteka nalaze se na šestom mjestu s 25 bodova. Mlađi pioniri su remizirali 0-0, a izabranici Maria Štimca nalaze se na 7.mjestu s 21 bodom.

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.