Podjela bodova u sjajnoj utakmici u Kustošiji…

Nogometaši Dubrave Tim Kabel i Kustošije podijelili su bodove 3-3 u sjajnoj utakmici gdje je većina onoga zanimljivog viđena u prvih 34 minute, a Kustošija je tri puta stizala prednost Dubravaša i do boda stigla u sudačkoj nadoknadi kada je lijepo pogodio Fran Vukelić

Rijetko kada se dogodi pet pogodaka u prvih nešto više od pola sata, a Dubravaši su tri puta vodili. Već u 4.minuti nakon dodavanja Renata Kauzlarića precizan je bio Toni Fruk. Samo tri minute kasnije Martin Šlogar je iskoristio pogrešku obrane Dubrave Tim Kabel. U 20.minuti poslije prodora i dodavanja Fruka te asistencije Marina Mudražije za novu prednost Dubrave Tim Kabel precizan je bio Tomislav Srbljinović. Opet je radost Dubravaša trajala samo tri minute jer je Fran Brodić iz slobodnog udarca sjajno pogodio vrata Marija Mustapića. U 34.minuti većinu posla je napravio Mudražija, a nakon dodavanja Fruka kapetan Ljubičastih je pogodio za treću prednost.

U drugom poluvremenu očekivano je ritam igre pao s obzirom na kišu i težak teren, a Kustošija koja je imala inicijativu sjajnu priliku je propustila u 68.minuti kada je Amet Korca spriječio gotovo siguran pogodak.Ipak kada se očekivao kraj utakmice i pobjeda Dubrava spomenuti Vukelić pogodio je za 3-3.

Trener Alen Šušnić u ovom susretu nije mogao računati na ozlijeđene Ljubanovića, Džaferovića, Ibishia i Maglicu, a priliku je od prve minute dobio Marijo Dučkić koji je debitirao u seniorskom dresu Dubrave Tim Kabel.

DUBRAVA TIM KABEL – KUSTOŠIJA    3:3  (3:2)

Kustošija. Stadion NK Kustošija.
Sudac: F.Meglić (Krapinske Toplice)

Strijelci: 1-0 Fruk (4), 1-1 Šlogar (7), 2-1 Srbljinović (20), 2-2 Brodić (23), 3-2 Mudražija (34), 3-3 Vukelić (90)

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Cerovec, Korca, Dučkić, Boršić, Srbljinović, Fintić, Šugić, Fruk (od 81’Jurić), Kauzlarić (od 72’Marton), Mudražija (od 87’Čolić).
KUSTOŠIJA: Šušković, Lagundžić (od 87’Regvar), Šimunić, Jurčec (od 62’Ljubanović), Brodić, Šlogar (od 74’Havojić), Vukelić, Šušković Jakopac, Ivanković (od 74’Plantak), Turković, Matteoni (od 62’Souza de Silva).

Uoči dvotjedne pauze Dubrava Tim Kabel će iduće subote gostovati kod Opatije u Rijeci.

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.