Mudražija ”Moramo težiti gornjem domu lige”…

Nakon poraza u Dugopolju i remija sa Mađimurjem drugu pobjedu u nastavku sezone nogometaši Dubrave Tim Kabel su upisali na gostovanju kod prošlogodišnjeg prvoligaša Intera u Zaprešiću. Pogodak vrijedan tri boda zabio je kapetan Marin Mudražija

”Važna pobjeda za nas protiv jednog jako dobrog Intera. Nije bilo lako, ali smo svi zajedno odlično odigrali kako u obrani tako i u napadu. Držali smo se onoga što smo radili kroz tjedan i dogovorili se prije utakmice i mislim ispunili sve zadatke trenera koje nam je postavio. S ova tri boda udaljili smo se od opasne zone i pokazali da se ova momčad može boriti i za gornji dio tablice. Tome trebamo težiti u nastavku sezone i potvrditi da ostale momčadi protiv nas neće tako lako doći do bodova već da se moraju itekako potruditi.”–kaže Mudražija ističući cijelu momčad

”Treba pohvaliti cijelu momčad jer mislim da smo svi zajedno odradili jedan jako dobar posao i uzeli vrijedna tri boda. Inter je u teškoj situaciji i neće se lako osvajati bodovi u Zaprešiću.”

Gol je postignut početkom drugog poluvremena, a sjajan posao napravio je Mirko Šugić ” Gol je plod dobrog rada kroz tjedan, a u akciji je sudjelovalo više igrača gdje je svatko napravio svoj dio posla, a Šugić odlično prošao i uposlio me da zabijem gol zbog čega sam iznimno sretan što je bio odlučujući i donijeo nam toliko veselja.”

Sada se Dubravaši okreći idućem petku kada će kao domaćini u Kustošiji ugostiti upravo Kustošiju ”Idemo se sada pripremati za zanimljivu utakmicu s Kustošijom i tražiti nove bodove”...zaključio je Mudražija.

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.