Mudražija za tri boda iz Zaprešića…

S tri boda vraćaju se nogometaši Dubrave Tim Kabel iz Zaprešića gdje su pogotkom Marina Mudražije iz 47.minute slavili 1-0 i tako uzvratili za poraz Interu iz prvog dijela sezone. U prvom dijelu pokušavali su Dubravaši udarcima s distance ali nisu pronalazili put do domaćeg vratara. Odmah početkom nastavka sjajnu solo akciju Mirka Šugića i asistenciju u gol je pretvorio Mudražija za značajna tri boda

”Vrlo važna tri boda. Ono što smo i znali prije utakmice da nas je čekala mlada i kvalitetna ekipa čiji su igrači vrlo motorični i brzi. Teška utakmica je bila, ali nakon ovog uspjeha smo dobili mir da možemo dalje raditi. Ova pobjeda nam puno znači pred iduće dvije utakmice koje nas očekuju uoči pauze, a to su Kustošija i Opatija gdje naravno želimo nastaviti osvajati bodove”…kazao je trener Alen Šušnić nakon susreta.

Prije početka susreta minutom šutnje odana je počast legendarnom Zlatku Cici Kranjčaru koji je preminuo u ponedjeljak.

INTER – DUBRAVA TIM KABEL  0-1  (0-0)

Zaprešić: Stadion NK Inter. Bez gledatelja
Sudac: V.Jelenčić (Kastav)

Strijelci: 0-1 Mudržija (47)

INTER: Križanović, Dajčer, Nekić, Šroler, Soldo, Barić, Zdunić, Vranjković, Abramović (od 55’Dunić), Mazalović, Dobrić (d 74’Benčić)
DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Cerovec, Kauzlarić (od 76’Ibiši), Mudražija (od 90’Džeferović), Fruk (od 88’Jurić), Boršić, Srbljinović, Fintić (od 88’Alghoul), Šugić, Ljubanović, Korca.

Idućeg petka Dubrava Tim Kabel će kao domaćin u Kustošiji ugostiti upravo Kustošiju.

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.