Dubravaši podijelili bodove s Međimurjem…

U 20.kolu 2.HNL Dubrava Tim Kabel i Međimurje su u Kustošiji podijelili bodove (0-0). Bio je to susret u kojem nije bilo previše izrazitih prilika, a gosti su prvi zaprijetili već u drugoj minuti kada je udarac Nevena Hlišća zaustavio Mario Mustapić. U prvom poluvremenu Dubravaši su pokušavali preko Marina Mudražije koji je mrežu vratara Međimurja pokušavao zatresti u tri navrata (15, 17, 30.min).

U nastavku nekoliko pokušaja s obje strane, a kod Dubravaša pokušavali su Mirko Šugić i Matija Fintić, ali je mreža gostiju ostala netaknuta.

DUBRAVA TIM KABEL – MEĐIMURJE   0-0 (0-0)

Kustošija. Stadion NK Kustošija.
Sudac: A.Škobić (Osijek)

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Jurić (od 75’Alghoul), Cerovec, Kauzlarić (od 61’Ibiši), Mudražija, Fruk (od 75’Marton), Boršić, Fintić, Šugić, Ljubanović, Korca.
MEĐIMURJE: Jesenović, Hranilović, Marcijuš, Radošević, Igrec, Havelka (od 82’Hajdinjak), Zapalač (od 82’Jakupak), Hlišć, Hasanović (od 76’Mihaljević), Zanjko (od 76’Palić), Glavina.

Dubravaši će u sljedećem kolu idućeg petka na gostovanje u Zaprešić kod Intera.

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.