Šušnić ”Gostovanje u Dugopolju će biti pravi test vrijednosti”…

Zadovoljstvo pobjedom na startu druge polusezone nije skrivao ni trener Alen Šušnić koji je u susretu s Junakom nije mogao računati na cijeli kadar jer su neki igrači osjetili laganije ozljede (Maglica, Marton), a neki nisu bili spremni (Ibishi)

”Odlično prvo poluvrijeme, a moram reći da je to i zbog terena koji je bio donekle odličan za igru. Mi smo momčad prepoznatljiva po pas igri i posjedu lopte. Drugo poluvrijeme je i teren bio težak, a imali smo prednost 2-0 tako da nismo se htjeli trošiti i ganjati nešto više. To prvo poluvrijeme smo se malo nesvjesno povukli što nisam tražio. Ali tražili smo strpljivost jer smo znali da je Junak ekipa koja se mora drugo poluvrijeme otvoriti što je nama dalo dodatni prostor. Na kraju moramo biti zadovoljni jer su tri boda tu i to je najvažnije. Drago nam je da smo nastavili dobru igru i realizaciju koja nas je krasila tijekom priprema. Sigurno je da će kroz sezonu biti padova kao što je bilo drugo poluvrijeme, ali zabili smo još pogodak i to je odlika dobrih ekipa.”..kazao je Šušnić bacivši pogled na 20.veljače kada Dubravaši gostuju kod drugoplasiranog Dugopolja ”Jedva čekamo to gostovanje koje će nam biti test koliko je naša ekipa kvalitetna”

Vodeći pogodak nakon sjajne akcije nakon kornera zabio je Tomislav Srbljinović ”Sretni smo zbog ove pobjede i ispunjenja planova za ovaj susret. Jako važna pobjeda na startu koja će nam biti podstrek za dalje. Teren je bio dosta težak i pokušavali smo igrati, i to nas je nagradilo u prvom poluvremenu. Težimo na dobroj igri i nadamo se da će tako biti i dalje”…kazao je Srbljinović.

 

Ostale vijesti...

Dubravaši drugi u Ruščici…

U organizaciji NK Posavac u Ruščici kraj Slavonskog Broda odigran je 31. Memorijalni turnir ”Zvonko Mikolčević” koji je okupio tri kluba iz Slavonije (Cibalia, Vukovar,

Za vikend u Ruščici…

Četvrtu godinu zaredom NK Dubrava Tim Kabel sudjeluje na Memorijalnom turniru ”Zvonko Mikolčević” koji se održava u Ruščići. U subotu i nedjelju, 23.- 24.srpnja na