Mudražija ”Želimo opet pobjedom krenuti u sezonu”…

Odlaskom Dragana Juranovića kapetansku traku Dubravaša u nastavku sezone preuzet će Marin Mudražija koji nakon odličnih pripremnih utakmica željno očekuje nastavak sezone i domaći susret protiv Junaka u Kustošiji (petak, 14.30)

”Otvaranje sezone koje s nestrpljenjem čekamo. Gledali smo našeg prvog suparnika Junak i imamo još dva dana da doradimo neke sitne detalje. Spremni dočekujemo ovaj prvi susret”..kaže Mudražija koji je bio dvostruki strijelac u prvom međusobnom susretu Junaka i Dubrave Tim Kabel prije šest mjeseci u Sinju kada su Dubravaši slavili 2-1.

”Ta utakmica je iza nas. Ona nemora ništa značiti. Naravno da bi bilo lijepo sada pobjedom krenuti u sezonu kao što smo tada pobjedom otvorili novu sezonu. Ali nema baš nekih velikih poveznica. Tada su bili počeci koronavirusa i prvi problemi, a od tada i oni su se malo posložili, povezali nekoliko dobrih rezultata s novim trenerom i sigurno će to biti jedna nova utakmica”

Sredina je veljače i normalno da će na igru momčadi utjecati i vremenske prilike, odnosno teški tereni

”Teren u Kustošiji je posljednjih nekoliko kola u jesenskom dijelu bio težak. Nešto slično nas očekuje i u petak. Ekipa koja se prije prilagodi tim uvjetima bi mogla izvući pozitivni rezultat”…kazao je Mudražija.

Ostale vijesti...

Dubravaši drugi u Ruščici…

U organizaciji NK Posavac u Ruščici kraj Slavonskog Broda odigran je 31. Memorijalni turnir ”Zvonko Mikolčević” koji je okupio tri kluba iz Slavonije (Cibalia, Vukovar,

Za vikend u Ruščici…

Četvrtu godinu zaredom NK Dubrava Tim Kabel sudjeluje na Memorijalnom turniru ”Zvonko Mikolčević” koji se održava u Ruščići. U subotu i nedjelju, 23.- 24.srpnja na