Poraz u Rudešu u prvoj pripremnoj utakmici…

Nakon dva tjedna priprema nogometaši Dubrave Tim Kabel su odigrali prvu pripremnu utakmicu. Na gostovanju u Rudešu domaćini su bili bolji 3-0. Trener Alen Šušnić raspodjelio je minutažu i prije ovog susreta naglašavao da rezultat nije primaran ” Zadovoljan sam igračima koji su pokazali želju, volju i htijenje. Mislim da smo od 20.minute prvog dijela dominirali u igri. Noge su teške i teško je u ovoj fazi priprema nešto očekivati. Danas nismo imali završnicu na jednoj razini, a one finese ćemo dobivati tjedan ili dva prije početka prvenstva”…kaže Šušnić koji će u tjednu koji dolazi sa svojom momčadi trenirati prije početka turnira ”Drago Parać” i dvoboja sa Sesvetama u subotu od 12 sati

”U tih desetak dana čekaju nas četiri prave utakmice s drugoligašima gdje će se puno toga iskristalizirati i gdje ćemo biti na jednoj boljoj fizičkoj razini te u taktičkom dijelu”

Dubravaši su nastupili u sastavu: Mustapić, Vuknić, Mudražija, Boršić, Srbljinović, Šugić, Džaferović, Čolić (od 15’Ivanović), Maglica, Kauzlarić, Dongjonaj (Kašelj, Jurić, Ibishi, Marton, Alghoul, Fruk, Mlinarić, Fintić, Ljubanović, Cerovec, Korca)

U dvoboju protiv Rudeša vidjeli smo i nekoliko novih imena, a zasigurno su navijači primjetili Bornu Martona koji se nakon ozljeda vraća nogometu ” Jako dobar igrač i talenat jako veliki, Nije imao sreće s ozljedama i zdravljem. Ja se nadam ako se dobro pripremi da nam može koristiti pogotovo nakon odlaska Dragana Juranovića.”

Ostale vijesti...