Šušnić ”Dobro je da igramo jače utakmice”…

Drugi tjedan priprema nogometaši Dubrave Tim Kabel zaključit će u subotu prijateljskim susretom kod Rudeša (11.00). To će biti prva provjera izabranika Alena Šušnića, a neposredno uoči početka 3.Memorijalnog turnira ”Drago Parać”.

”Mogu biti zadovoljan kako protiču pripreme i nadam se da će tako i ostati, a tu prije svega mislim na ozljede. Svi su željni rada i dokazivanja. Prošli smo prvu fazu priprema i krećemo u drugu fazu koju otvaramo u subotu prijateljskom utakmicom u Rudešu. To nam je prva utakmica jer smo u dosadašnjem dijelu igrali između sebe, a ovo je nešto sasvim drugo gdje možemo vidjeti u kakvom su stanju igrači. Sigurno će prevladavati i umor što je i normalno jer nam nije primaran rezultat, nego da zadovoljimo formu za drugi dio priprema. Imamo dosta veliku širinu u rosteru tako da ćemo kombinirati minutažu, te dodatne napore i zahtjevanja. Dobro je da odmah igramo jače utakmice’‘…kazao je Šušnić.

Ostale vijesti...

Na kavi s Kloppom iz Dubrave….

Kada prođete Klakom teško je ne zamjetiti dubravskog Jurgena Kloppa, trenera kadetske selekcije Dubrave Tim Kabel Franju Lukačevića koji izgledom posjeća na sjajnog njemačkog trenera