Maglica ”Želimo biti spremni kada bude najvažnije”…

Jedan od povratnika u naš klub je i Frane Maglica koji se nakon šest mjeseci boravka u prvoligašu Slaven Belupu vraća na Klaku gdje je igrao dva mjeseca prošle godine do prekida sezone….

”Jedno novo iskustvo za mene u prvoligaškom klubu gdje se odlično radi. Sada se okrećem Dubravi gdje mi se bilo drago vratiti među suigrače koje poznajem kao i trenera Alena Šušnića koji je pri mom posljednjem igranju za Dubravu Tim Kabel bio asistent Krešimira Sunare.”..kaže Maglica koji ističe značaj dobro odrađenih priprema te prijateljskih utakmica od kojih će se najveći dio odigrati na Klaki u sklopu 3.Memorijalnog turnira ”Drago Parać”.

”Pripreme su iznimno bitne, atmosfera i rad na njima i lijepo je proći pripreme cijele. Naravno da je dobro pobjeđivati u prijateljskim utakmicama i na taj način stvarati atmosferu za nastavak sezone. Te utakmice će nam i pokazati gdje smo trenutno u odnosu na druge klubove iz lige i one će biti dodatni doprinos u pripremama za ono najvažnije.”

Kada pitamo Franu što očekuje od nastavka sezone samo je naglasio

”Bit će neizvjesno i svi s nestrpljenjem očekujemo nastavak sezone u koji smo uvjereni da će biti uspješan za naš klub i da ćemo biti spremni kada bude najvažnije”

Ostale vijesti...

Podjela bodova u Kustošiji…

U 9.kolu 2.HNL Kustošija i Dubrava Tim Kabel podijelili su bodove 0-0. Bio je to susret u kojem su Dubravaši puno bolje igrali u drugih