Na krilima Fruka i Juranovića Dubrava pobijedila Osijek II

U izuzetno bitnoj utakmici, Ljubičasti su spektakularnim golovima osvojili 3 boda te najavljuju lavovsku borbu u utakmici s našim prijateljima sa Sušaka – Orijentom.

Ali krenimo redom. Subota, 12. dan prosinca nas je dočekao na terenu u Kustošiji, igralo se 17. kolo te su pravdu pokušali dodijeliti sudačka četvorka Ante Jurić, Kristijan Kuduz, Stipe Brajković te Marko Dergez, sportski suparnici su bili naši prijatelji iz prekasne Slavonije – Osijek II. Ljubičasti su u izvanrednoj izvedbi dominaciju nad gostima potvrdili spektakularnim golovima Fruka i Juranovica.

 

Od početka utakmice, Dubrava se iskazala borbenija te je trud prvi put okrunila u 15. minuti majstorskim golom Toni Fruka koji lobom sa 16 metara majstorski kažnjava vrata gostiju – Marka Barešića. Tokom 40. minute, nepažnju gostiju u kaznenom prostoru Ljubičasti iskorištavaju te dolaze u posjed lopte, Šugić je pokošen, ali glavni sudac Ante Jurić samo odmahuje rukom te na poluvrijeme odlazimo s rezultatom 1-0.

 

U nastavku utakmice, gosti dolaze do izjednačenja u 58. minuti kada Dion Drena Beljo zabija za 1-1. Krenuvši rezultatski ispočetka, Ljubičasti su se nastavili boriti te se novi zgoditak osjetio u zraku. Igrala se 79. minuta, još jedan napad su zakuhali naši te je Mirko Šugić vukao loptu na gostujuću polovicu, sjajan dupli pas sa Alef Firmino Dos Anjosom je razvukao i zapanjio igrače Osijeka te je povratnu loptu Šugić uputio Marinu Mudražiji, koji sjajno upucuje loptu prema petercu gdje ju maestralno u letu zakucava glavom u gol Dragan Juranović i tim spektakularnim golom postavlja konačnih 2-1 za veliku pobjedu Dubrave.

 

U prilogu ispod se uvjerite u nevjerojatne golove Ljubičastih, a mi se ovom prilikom želimo zahvaliti našim navijačima Rebelsima na nevjerojatnoj podršci u ova teška vremena kao i svakome od preko 250+ ljudi koji su odvojili par sati za najvažniju sporednu stvar na svijetu. Hvala Vam!

 

Ostale vijesti...

Podjela bodova u Kustošiji…

U 9.kolu 2.HNL Kustošija i Dubrava Tim Kabel podijelili su bodove 0-0. Bio je to susret u kojem su Dubravaši puno bolje igrali u drugih