Snimka dokazuje nepravdu u Sigetu!

Gorak okus je ostao nakon gostovanja u Sigetu, gdje su naši hrabri igrači branili boje kluba. Bez treninga te jedva oporavljeni od Covida-19, naši igrači su ginuli za svaku loptu na užasnom terenu Sigeta.

 

Kao da sve opisano nije dosta, pred sam kraj nervozne utakmice umjesto pravde, frapirala nas je nepravda sudačke četvorke u režiji Mateja Horvata, Mile Varivode, Daria Kolarevića, te Ante Čuline koji su izmislili jedanaesterac za domaćina.

 

Inbox nam gori, na mobitelima stalno dolaze poruke podrške, te ovom prilikom želimo čestitati Ljubičastim herojima na velikoj pobjedi jučer, ta pobjeda je veća od 3 boda.

 

Svoje prijatelje iz Sigeta ne krivimo, uzavrele glave su rezultat teškog vremena u kojem živimo, neka im je na čast i ponos, ali uz 4 suca, zar je puno očekivati pravednu utakmicu? Ili bi i mi trebali tražiti pravdu poput osobe čiji spomenik je jučer bio tihi svjedok još jedne sudačke nepravde?

 

Prosudite sami u snimci ispod, a našim igracima želimo sreću u Zmijavcima!

 

 

Ostale vijesti...

Podjela bodova u Kustošiji…

U 9.kolu 2.HNL Kustošija i Dubrava Tim Kabel podijelili su bodove 0-0. Bio je to susret u kojem su Dubravaši puno bolje igrali u drugih