Podjela bodova s Rudešom…

U 12.kolu 2.HNL Dubrava Tim Kabel i Rudeš su u Kustošiji podijelili bodove. Na teškom terenu bilo je 0-0 u susretu gdje je bilo prigpoda na obje strane, a one izglednije propustili su Dubravaši u prvih deset minuta nastavka kada nakon ubačaja Kristijana Jurića mrežu Rudeša nije uspio pogoditi Dragan Juranović, a nešto kasnije sve je sam napravio Marin Mudražija, ali je vratar Rudeša Ivan Šušak sjajno obranio. Rudeš je preko Tonija Kolege u 12.minuti pogodio stativu, a isti igrač nešto kasnije je zaprijetio sigurnom Mariju Mustapiću.

”Nakon prigoda Juranovića i Mudražije u drugom poluvremenu možemo žaliti za sva tri boda, ali smo znali kakva nas utakmica očekuje. Rudeš je bio čvrsti suparnik, a prste u neodlučenom rezultatu svakako je imao loš teren. Kada gledam mislim da je i 0-0 dobar rezultat jer momčad drugu utakmicu zaredom nije primila pogodak, a negdje će nam se vratiti ove propuštene prigode. Imamo sada dovoljno vremena da mirno radimo i pripremimo se za gostovanje u Vinkovcima.”..kazao je trener Dubrave Tim Kabel Alen Šušnić.

DUBRAVA TIM KABEL – RUDEŠ   0-0 (0-0)

Zagreb. Stadion NK Kustošija. Sudac: Majstrović (Split)

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Jurić (od 77’Fruk), Perković, Juranović, Mudražija, Boršić, Srbljinović (od 46’Alghoul), Fintić (od 82’Firmino), Šugić, Ljubanović, Korca.
RUDEŠ: Šušak, Dajčer (do 46’Abdurahimi), Liklin (od 55’Andačić), Kolega (od 66’Dom.Jalinous), Sesar (Od 55’Burić), Ćosić, Brajković, Šehić, Muić, Jelavić, Grgić.

Ostale vijesti...

Dubravaši drugi u Ruščici…

U organizaciji NK Posavac u Ruščici kraj Slavonskog Broda odigran je 31. Memorijalni turnir ”Zvonko Mikolčević” koji je okupio tri kluba iz Slavonije (Cibalia, Vukovar,

Za vikend u Ruščici…

Četvrtu godinu zaredom NK Dubrava Tim Kabel sudjeluje na Memorijalnom turniru ”Zvonko Mikolčević” koji se održava u Ruščići. U subotu i nedjelju, 23.- 24.srpnja na