Uspješan vikend mlađih kategorija…

Uspješan vikend je iza mlađih kategorija našeg kluba. Juniori i kadeti su nadigrali Špansko, pioniri i mlađi pioniri HAŠK.

Juniori i kadeti su gostovali u Španskom i upisali uvjerljive pobjede. Juniori su slavili 4-1 uz dva pogotka Brune Bogdanovića. Po jedan su postigli Ivan Palić i Matej Drnetić. Ovo pobjedom Dubravaši su zadržali treće mjesto s 22 boda iz Lokomotive i Sesveta.

Pioniri i mlađi pioniri su ugostili HAŠK i upisali pobjede. Pioniri su slavili 3-0, a svi pogoci su pali u prvih 19 minuta. Strijelci su bili Božo Gaši, Dominik Glasnović i Karlo Djokić s 11 iz kaznenog udarca. Nakon osam odigranih susreta pioniri dijele drugo mjesto s Rudešom i Segestom (18) iza vodeće Gorice (22).

Mlađi pioniri su slavili 4-2, a nakon prvog poluvremena imali su prednost 3-0. Strijelci su bili Luka Hrvojević, Roko Pilko i Bruno Šipek, a u nastavku nakon što je HAŠK smanjio na 3-2 četvrti pogodak je zabio Ivano Brletić. Mlađi pioniri su na osmom mjestu s deset bodova. Sljedeći vikend pioniri i mlađi pioniri gostuju u Velikoj Gorici.

Limači i Zagići su ugostili selekcije Zagreba. Limači 1 su poraženi 6-3, Limači 2 su slavili 2-1, Zagići 1 su slavili 3-1, a Zagići 2 su slavili 2-0.

Ostale vijesti...

Podjela bodova s Rudešom…

U 12.kolu 2.HNL Dubrava Tim Kabel i Rudeš su u Kustošiji podijelili bodove. Na teškom terenu bilo je 0-0 u susretu gdje je bilo prigpoda

U Solinu do druge uzastopne pobjede…

Pogotkom Dragana Juranovića iz 10.minute Dubrava Tim Kabel je slavila na gostovanju u Solinu i upisala drugu uzastopnu pobjedu u 11.kolu 2.HNL. Odlično prvo poluvrijeme