Juniori slavili, pionirima bod…

U 6.kolu Prve lige Središte juniori Dubrave Tim Kabel su kao gosti svladali Rudeš 4-2. Dvostruki strijelac bio je Petar Petriško, a po jednom su pogađali Josip Topić i Antun Vavra. Bila je ovo peta pobjeda juniora u sedmom nastupu s kojom su stugli na treće mjesto iza Lokomotive i Sesveta. Za momčad Alena Šušnića nastupili su: Pandža (Patačić), Vavra, Pobor (Čibarić), Zelić, Ivanović (Drnetić), Mikulić (Dalipi), Bogdanović (Topić), Barišić (Saraf), Petriško, Palić, Mamić (Perlić).

Kadeti su u Rudešu doživjeli svoj prvi poraz. Domaćini su slavili 3-0, a momčad Franje Lukačevića nalazi se na 5.mjestu s 14 bodova. Dubrava Tim Kabel je nastupila u sastavu: Terihaj, Saraf (Tokić), Borčić (Baković), Šošić, Petrović (Boškić), Palašić (Čičak), Aliaj, Mrvičin, Djokić (Čančarević), Mitrović (Gavrić).

Juniori i kadeti će sljedeće nedjelje ugostiti Lučko.

Pioniri i mlađi pioniri su gostovali kod Kustošije. Pioniri su remizirali 1-1 uz vodeći pogodak Maria Karadakića. Darko Šantek je u ovom susretu dao priliku sastavu: Kovačić, Komesarović (Berišić), Djokić, Tunjić, Glasnović (Radas), Karadakić, Brtan (Budimir), Gašić, Čolakić, Gucić (Parlov), Špoljarić (Peša). Nakon 5.kola Dubravaši se nalaze na diobi 5.mjesta s 9 bodova.

Mlađi pioniri su doživjeli poraz 3-0, a momčad Maria Štimca je trenutno deveta sa 6 bodova. Nastupili su: Huzanić, Kardum, Čavkić, Bizjak, Herceg, Palić, Jazvić, Novak, Zelenika, Jelisavac, Pilko. (Kovačević, Petrović, Behtanić, Šipek, Beljo, Brletić).

Limači i zagići su gostovali u Sesvetama. Limači 1 su poraženi 3-0, a Limači 2 su slavili 2-1. Zagići 1 su poraženi 3-2, a Zagići 2 su slavili 4-1.

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.