Podjela bodova u Kustošiji…

U 5.kolu 2.HNL Kustošija i Dubrava Tim Kabel su podijeli bodove (0-0). U susretu koji nije ponudio mnogo prilika koliko smo vidjeli u prethodnim susretima domaćini su imali nešto bolje prilike, ali svoja vrata je odlično sačuvao Mario Mustapić. Dubravaši su najbolju prigodu u prvom poluvremenu imali u posljednjim trenucima kada su iz velike gužve pokušavali Mudražija i Alghoul. Zaprijetila je i Kustošija, a posebna zanimljiva akcija viđena je u drugom poluvremenu kada je naš Tin Ljubanović spriječio pogodak svog brata Ivora Ljubanovića. Pokušavao je i Dragan Juranović ali je mreža domaćeg vrata ostala netaknuta.

Nakon poraza od Intera momčad Krešimira Sunare osvojila je vrijedan bod i s puno više optimizma gleda na subotnji domaći susret protiv Opatije na kojem će se omogućiti i prisustvo gledatelja.

KUSTOŠIJA – DUBRAVA TIM KABEL  0-0 (0-0)

Stadion Kustošija. Sudac: Čužić (V.Gorica)

Kustošija: T.Šušković, Lagundžić, Viština (od 46’Barada), Šimunić, Jugović, I.Ljubanović, Vukelić (od 60’Šlogar), Filip Jakopac Šušković, Ivanković (Od 75’Ntchamda), Kelava, Havojić (od 60’Jurčec).
Dubrava Tim Kabel: Mustapić, Musa, Jurić, Kelemen, Juranović (od 90’Pablo), Alghoul, Mudražija (od 88’Džaferović), Boršić, Šugić (od 56’Mlinarić), T.Ljubanović, Korca (od 56’Marić).

 

Ostale vijesti...

Dubravaši drugi u Ruščici…

U organizaciji NK Posavac u Ruščici kraj Slavonskog Broda odigran je 31. Memorijalni turnir ”Zvonko Mikolčević” koji je okupio tri kluba iz Slavonije (Cibalia, Vukovar,

Za vikend u Ruščici…

Četvrtu godinu zaredom NK Dubrava Tim Kabel sudjeluje na Memorijalnom turniru ”Zvonko Mikolčević” koji se održava u Ruščići. U subotu i nedjelju, 23.- 24.srpnja na