Boršić ”Čeka nas utakmica u kojoj neće biti ljepote”…

Dubrava Tim Kabel se u srijedu (16.30) vraća u Kustošiju gdje će biti u ulozi gosta u utakmici protiv Kustošije. Ljubičasti nemaju previše vremena za nalizu onoga što je bilo jer se ulazi u ritam utakmica svaka tri dana, pa će već u subotu ugostiti Opatiju. Uvijek pouzdani stoper Dubravaša Antonio Boršić očekuje jednu neizvjesnu i zanimljivu utakmicu protiv momčadi koja je ove sezone na gostovanju upisala dvije pobjede, a na svom stadionu poraz i remi ‘Rezultatima na početku sezone Kustošija pokazuje koliko je dobra momčad. Nisu previše mjenjali igrački kadar na čelu s trenerom koji ih je vodio i prošle sezone. Očekujemo jednu tvrdu utakmicu u kojoj se neće umirati u ljepoti. Iako mi dolazimo nakon poraza od Intera, a oni nakon pobjede u Vinkovcima mislim da to neće igrati nikakvu ulogu jer smo mi protiv Intera odigrali većim dijelom dobru utakmicu i sada gledamo samo prema tome da u ovoj utakmici damo svoj maksimum za jedan pozitivan rezultat.”

Sličnog razmišljanja je i vratar Mario Mustapić ” Iza nas je taška utakmica u kojoj nažalost nismo došli do boda ili bodova iako smo imali svoje šanse. Iako smo nominalno gosti imamo već određeno iskustvo igranja utakmica na njihom stadionu i želimo se nametnuti od početka. Dobro se poznajemo jer je dio njihovih igrača igrao kod nas i mislim da nema većih nepoznanica. Nama je cilj iz ovog susreta pokušati izvući pozitivan rezultat i vratiti se na pobjedničke staze”.

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.