Juranović ” Poraz u Trnju će nas motivirati za Sinj”…

Novu drugoligašku sezonu Dubrva Tim Kabel će otvoriti u nedjelju, 16.kolovoza (17.30) kada je očekuje gostovanje kod novog drugoligaša Junaka u Sinju. Kapetan Dubravaša Dragan Juranović u izostanku ozlijeđenog Adela El Saleha ima najveće iskustvo igranja utakmica i zasigurno jedan od igrača od kojeg se očekuje da povuče momčad koja je po iskustvu ipak mlađa u odnosu na onu koju je igrala prije nekoliko mjeseci. Rezultati u prijateljskim utakmicama brzo se zaboravljaju pa tako i onaj u generalci pred početak sezone kada je Trnje slavilo 4-1

”U pripremama smo imali par dobrih i par lošijih utakmicama, ali mislim da je ukupan dojam pozitivan. Malo nas je poraz u Trnju spustio na zemlju i nadamo se da će taj negativni dojam koji smo imali u toj utakmici već u nedjelju nas motivirati u pozitivnom smislu. Svako otvaranje prvenstva je teško, a još k tome i novi drugoligaš. Imamo malo informacija o njima, ali ono što znamo moramo iskoristiti njihove mane i u svemu tome mi moramo biti pravi misleći na sebe. Uz naš kvalitetan ulazak u utakmicu uvjeren sam da možemo doći kući s tri boda. Ide nam u korist što neće biti publike jer bi oni imali sigurno veliku podršku navijača, ali nogomet se igra za publiku i to bi nas samo trebalo motivirati da se igra pred gledateljima. ”

Dubrava Tim Kabel je između dvije sezone ostala bez nekoliko igrača (Miličević, Maglica, Mladen, Cruz, Tolić, Čolić, Cerovec, El Saleh) koji su imali značajnu ulogu u momčadi, a novi igrači (Musa, Marić, Jurić, Šugić, Maretić, Mlinarić, Pablo) bi trebali nadoknaditi njihov odlazak ”Jaki dobri igrači su nam otišli, ali sam dojma da smo dobro nadomjestili njihov odlazak i da možemo biti isti ili bolji nego prošle sezone. ”

[matches league_id=”10″ match_day=”1″]

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.