Dubravaši utakmicom završili prvi dio priprema…

Nakon tri tjedna svojevrsnih predpriprema za novu sezonu nogometaši Dubrave Tim Kabel su na Grana Klaki ugostili Mladost iz Petrinje, klub koji će igrati u kvalifikacijama za 2.HNL. Gosti su slavili minimlanu pobjedu 1-0, a jedini strijelac bio je Matej Dumbović (58).

Trener Dubrave Tim Kabel Krešimir Sunara utakmicu je započeo u sastavu: Mustapić, Boršić, Korca, Ljubanović, Srbljinović, Jurić, Mlinarić, Maglica, Musa, Mudražija, Juranović. U nastavku su priliku dobili Beljan (Idama), Blaževski, Mladen, Ivanović, Aliaj, Varga, Džaferović, Rodić, Marić, Bugarija, Domgjonaj.

Dubravaši u nastavak priprema ulaze bez Andre Tina Tolića, Muhameda Alghoula i Marka Čolića koji će karijeru nastaviti u drugim klubovima baš kao i Douglas Cruz te Clarismario Rodrigus.

Nakon odrađenog treninga u petak Dubravaši će dobiti nekoliko dana odmora, a nakon toga slijedi nastavak priprema za novu sezonu.

Ostale vijesti...

Podjela bodova u Kustošiji…

U 9.kolu 2.HNL Kustošija i Dubrava Tim Kabel podijelili su bodove 0-0. Bio je to susret u kojem su Dubravaši puno bolje igrali u drugih