Na Poljudu do šeste pobjede ove sezone…

Dubrava Tim Kabel je u 19.kolu 2.HNL slavila na Poljudu kod druge momčadi Hajduka 2-1 i tako upisala šestu ovosezonsku pobjedu. Bili su Dubravaši bolji suparnik u cijelom susretu, a do pogodaka su stigli u drugom poluvremenu. U prvvom dijelu pokušavali su Juranović, Alghoul, Tolić i Korca koji je nakon kornera imao najbolju prigodu. U 56.minuti Dragan Juranović je pobjegao obrani Splićana, a vratar Sentić ga ruši pa sudac pokazuje na jedanaesterac. Dado je precizan za 1-0. Deset minuta kasnije nakon lijepe akcije Alghoula i Srbljinovića precizan je Marin Mudražija. U 70.minuti nakon kornera Hajduk II je smanjio preko Tolaja, a od 79.minuti domaćini su bili bez igrača manje jer je nakon starta na Toliću isključen Dellova.

foto: Ivica Čavka (dalmatinski portal)

HAJDUK II – DUBRAVA TIM KABEL  1-2  (0-0)

HAJDUK II: Sentić, Relota, Dellova, Batarelo, Giljanović, Skorup, Unušić (od 46’Martinović), Čuić, Bajić, Brnić (od 69’Sahiti), Šarić (od 69’Tolaj).
DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Kelemen (od 84’Cerovec), Alghoul, Ljubanović, Juranović (od 90’Čolić), Tolić, Mudražija, Boršić, Srbljinović (do 90’Džaferović), Maglica, Korca.

Dubravaši se sada okreću slijedećoj nedjelji kada u trećem uzastopnom gostovanju odlaze u Rudeš. Susret se igra u 13 sati pred kamerama HNTV-a.

[matches league_id=”10″ match_day=”19″]
[standings league_id=10]

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.