Mustapić ”Znamo kako se u gostima osvajaju bodovi”..

Nakon pobjede protiv Cibalie pred nogometašima Dubrave Tim Kabel je prvo od tri uzastopna gostovanja. U subotu od 15 sati gosti su Dugopolja koje je u prvom dijelu sezone izvuklo bod u Sesvetama nakon što su Dubravaši vodili 2-0 ”Dobro se sjećamo tog susreta kada smo odigrali odlično prvo poluvrijeme i nekako su nam ostali dužnici. Sada vjerujemo da ih možemo svladati na njihom terenu”..kaže vratar Mario Mustapić koji je protiv Cibalie u finišu susreta uspio sačuvati svoju mrežu ”Nakon isključenja Cruza jednostavno nesvjesno smo se povukli, ali na sreću uspijeli smo dobiti utakmicu koja nam je bila izrazito važna. Napokon smo pobjedili u Sesvetama i to nam je veliki poticaj za nastavak sezone. Velika je neizvjesnost u ligi jer su klubovi od 7 do 13.mjesta unutar pet bodova. Sada nas čekaju tri uzastopna gostovanja, ali nam to nije najveći problem jer smo u prvom dijelu sezone u gostima pokazali kako se osvajaju bodovi”

Dubravaši će u Dugopolju koji ima bod više na tablici istrčati bez isključenog Cruza, te Mudražije i Kelemena koji su protiv Vinkovčana zaradili treću opomenu ”Sigurno da je to hendikep za nas, ali imamo na svakoj poziciji po dva kvalitetna igrača i sigurno će trener Sunara odabrati najbolju opciju. Igrači koji ulaze umjesto njih će biti motivirani i spremni da pokažu da zaslužuju biti u udarnoj postavi. Uvjeren sam da to neće osjetiti na terenu”..dodaje Mustapić koji s respektom govori o Dugopolju ”Oni su startali porazom i sigurno će biti motivirani za ovaj susret. Mi u gostima igramo bez pritiska i to se pokazalo kao dobitnim ove sezone, pa vjerujemo da imamo i dolje svoju šansu. Idemo na pobjedu jer jedino tako možemo što prije se odvojiti od klubova koji se bore za ostanak”

[matches league_id=”10″ match_day=”18″]
[standings league_id=10]

Ostale vijesti...

Podjela bodova u Kustošiji…

U 9.kolu 2.HNL Kustošija i Dubrava Tim Kabel podijelili su bodove 0-0. Bio je to susret u kojem su Dubravaši puno bolje igrali u drugih