Četiri nova igrača na pripremama za nastavak sezone…

Iza Dubravaša je prvi tjedan priprema za nastavak sezone u 2.HNL, a prva pripremna utakmica zakazana je za subotu, 18.siječnja u 12.30 sati kada će na Grana Klaki međusobno igrati dva drugoligaša Dubrava Tim Kabel i Hrv.Dragovoljac.

Kao što su najavili trener Krešimir Sunara i sportski direktor Darko Šantek četiri nova igrača pristigla su u naš klub. Tako su ugovore potpisali Tomislav Srbljinović (20), zadnji vezni koji je pristupio iz prvoligaša Slaven Belupa iz Koprivnice, te Frane Maglica (22), desni bek koji je karijeru započeo u RNK Split, a ove sezone igrao je za Dugopolje i HNK Primorac iz Biograda na Moru.

Kao posuđeni igrači stigli su Mihael Mladen (20), napadač iz NK Slaven Belupo i Ivan Miličević (21), lijevi bek iz NK Lokomotiva koji je u karijeri igrao za Široki Brijeg, Dugopolje i Varaždin.

Tomislav Srbljinović, Mihael Mladen, Frane Maglica i Ivan Miličević

Ostale vijesti...

Podjela bodova s Rudešom…

U 12.kolu 2.HNL Dubrava Tim Kabel i Rudeš su u Kustošiji podijelili bodove. Na teškom terenu bilo je 0-0 u susretu gdje je bilo prigpoda

U Solinu do druge uzastopne pobjede…

Pogotkom Dragana Juranovića iz 10.minute Dubrava Tim Kabel je slavila na gostovanju u Solinu i upisala drugu uzastopnu pobjedu u 11.kolu 2.HNL. Odlično prvo poluvrijeme