Startale pripreme za nastavak sezone…

Prvim treningom na Grana Klaka startale su pripreme nogoometaša Dubrave Tim Kabel za nastavak sezone u 2.HNL. Pred igračima i stručnom stožerom trenera Krešimira Sunare je šest tjedana priprema prije susreta s Cibaliom i osam prijateljskih utakmica. Prije 2.Memorijalnog turnira ”Drago Parać” koji će se na Klaki igrati od 21.siječnja do 1.veljače prvu prijateljsku utakmicu Dubravaši će imati slijedeće subote, 18.siječnja kada će od 13 sati ugostiti Hrvatski Dragovoljac.

”Ova polusezona nam je donijela dodatno iskustvo igranja na ovoj razini. Imamo šest tjedana priprema i dogovorenih osam utakmica. Vjerujem da ćemo se dobro pripremiti i pojačati momčad za proljetni dio sezone. Izuzev Valentića za kojeg vjerujem da ćemo naći zamjenu svi drugi su ostali u klubu i sada očekujemo dolazak dva, tri igrača koja bi nas pojačala. Cijele pripreme smo na Klaki gdje imamo odlične uvjete i gdje nas očekuje i 2.Memorijal ”Drago Parać”..kazao je trener Sunara uoči prvog treninga, a u potrazi na pojačanjima sudjeluje i sportski direktor Darko Šantek ” Za razliku od priprema prije početka sezone kada je bilo previše igrača sada smo odlučili ciljano dovoditi igrače na mjesta koja nam fale i da budu pojačanja, a ne pridošlice. Za sada nam je pristigao odlični napadač Mihael Mladen iz Slaven Belupa koji je prošle sezone igrao dosta utakmica za klub iz Koprivnice. Još pregovaramo s nekoliko igrača i vjerujemo da ćemo taj roster zatvoriti i da će rezultatski drugi dio biti uspješniji jer smo ipak šest mjeseci iskusniji. Turnir ”Drago Parać” će dati priliku nekim igračima koji nisu bili u velikoj minutaži prošle polusezone i sada imaju priliku pokazati se treneru Sunari koji je stigao u 4.kolu i ispuniti njegova očekivanja i svoje ambicije, te na taj način probati ući u prvu momčad.”..ističe Šantek.


Ostale vijesti...

Podjela bodova u Kustošiji…

U 9.kolu 2.HNL Kustošija i Dubrava Tim Kabel podijelili su bodove 0-0. Bio je to susret u kojem su Dubravaši puno bolje igrali u drugih