Dubravaši u Kustošiji domaćini Kustošiji…

Nogometaši Dubrave Tim Kabel posljedna dva susreta ove polusezone kao domaćini odigrati će na stadionu NK Kustošija. Voljom ždrijeba baš će prvi od ta dva dvoboja biti protiv Kustošije (subota, 13.30) koja će kao i Sesvete prije mjesec i pol dana imati prednost domaćeg terena ”Kao ekipa u svlačionici već smo se davno složili da je bolje da smo svaku utakmicu u gostima. Jednostavno ta riječ domaćini što u biti nismo nam stvara određeni pritisak.”..kaže kapetan Dubrave Tim Kabel Adel El Saleh.

Svi su mišljenja da su Dubravaši u dosadašnjem tijeku sezone trebali osvojiti poneki bod više ”Apsolutno. Mi smo i u posljednjoj utakmici u Šibeniku bili dostojan suparnik i zaslužili smo više od minimalnog poraza. Općenito mislimo da smo u posljednja četiri susreta trebali osvojiti više bodova jer smo imali jako puno šansi. Bez obzira na sve imamo vjeru i snagu da ovu polusezonu izvučemo na najbolji mogući način. Kustošija se rezultatski i igrački digla dolaskom trenera Landeke. Dobili su doma Cibaliu i Croatiu Zmijavce. Sigurno ća biti neizvjesna utakmica klubova koji imaju isti broj bodova i koji žele na bolji način završiti polusezonu. Mi smo spremni dati svoj maksimum i vjerujem da će nam se nesreća koja nas prati sa propuštenim prilikama vratiti u ovim slijedećim utakmicama”.

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.